10% korting op een BK-pannenset!

BK Solid 5-delige Pannenset

Een zwarte koekenpan van dit merk, een witte kookpan van dat merk en een blauwe steelpan van weer een ander merk. Allemaal stuk voor stuk goede pannen, maar wat geeft het een chaotische indruk in de keuken. Het één is niet in het ander te stapelen, de kleuren vloeken met elkaar en de helft van de pannen is ondertussen aan het eind van zijn Latijn. Een bij elkaar geraapt zooitje, maar wel de hoofdprijs voor betaald!

Gelukkig geeft webwarenhuis fonq deze maand 10% korting op alle pannensets van pannengigant BK. Het Nederlandse bedrijf voorziet zijn klanten al sinds 1850 van vooruitstrevende, innovatieve producten en is vooral bekend om het kwalitatief hoogstaande keukengerei. Vind op BK-by-fonq.nl verscheidene eenheden aan pannen uit de bekende BK-series, waarin de pannen binnen de sets op elkaar aansluiten en dezelfde kwaliteit genieten. De pannensets van BK bestaan voornamelijk uit een aantal kookpannen en een steelpan. In de uitgebreidere sets vindt U ook nog een kook- en/of soeppan. Er zijn op de webshop 10 pannensets te vinden van uitzonderlijke kwaliteit en afhankelijk van de voorkeur kunt U kiezen voor een standaard – of uitgebreide set in verschillende prijsklassen.

Betaal niet langer veel te veel geld voor losse, niet aansluitende pannen voor in Uw keuken. De BK-pannensets zijn nu extra goedkoop verkrijgbaar en garanderen een gelukkige en stijlvolle keukenbelevenis.

Bekijk hier de pannensets zelf en bestel vandaag nog met maarliefst 10% korting!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

2 Reacties

  • Leuk artikel, helemaal leuk hoe goedkoop de BK pannen op die website zijn!

    15 May 2012 14:45
  • dick hus zegt:

    ik zie geen 10 % korting als ik naar fonq ga , ??

    24 May 2014 11:08

Plaats uw reactie