Archiveren in netheid en orde!

Opgeruimd staat netjes

Ik haat puinzooi. Terwijl ik door mijn vak altijd een hele berg papierhandel heb qua post, tijdschriften, persmappen en wat nogal meer. Nu ben ik ook zo’n Miep die een archiefkast of ladekastje niet smaakvol vind staan in mijn huis. Ik werk namelijk het liefst aan de eettafel in de woonkamer en heb uiteraard graag al mijn paperassen bij de hand. Zoekend naar handige opbergsystemen kwam ik bij fonq.nl  een staand rek van Radius tegen. Super handig voor mij. Tijdschriften inkomende post, uitgaande brieven, alles kan ik er in kwijt. Ook de tijdschriften en/of post van mijn overige familieleden passen er eventueel in. Ik vind het weer één van de vele unieke gadgets die fonq.nl heeft.  Aangezien het rek in vier kleuren  (wit, zwart, metaal en groen) leverbaar is, bestel ik er misschien ook één  voor op de wc ! Kan ik er naast wat tijdschriften en wc-lectuur ook wat handdoeken in rollen.

  

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie