BBQ fietskar

Waar is dat feestje?

Zin om een buurtfeestje te organiseren? Of een toffe party bij het strandje of veldje verderop? Maar hoe krijg je dan de barbecue meegesleept? Eenvoudig! Met de superhandige Startfire Wheelie BBQ, kun je vanaf nu overal lekker barbecueën met vrienden en familie.

Het feestje is pas echt compleet met lekkere hapjes erbij en niets is lekkerder dan barbecueën in de buitenlucht met een stralend zonnetje. Rij naar jouw favoriete barbecueplek en ervaar het gemak van deze bijzondere fietskar.

De Startfire Wheelie BBQ is een fietskar, speciaal gemaakt om een hoge houtskoolbarbecue mee te vervoeren. Met de koppeling en trekhaak koppel je hem eenvoudig aan je fiets. De stoere fietskar is gemaakt van RVS en kan wel tot 50kg dragen. Deze unieke feesthit wordt geleverd met trekhaak, koppeling, kar, grill en rooster.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie