Handpresso

mei 1st, 2013

Innovatie à la minute

Waar je ook bent, in een handomdraai maak je een overheerlijke espresso met de Handpresso Wild Hybride. Deze draagbare innovatie is compact en zeer eenvoudig te bedienen. De Handpresso werkt zonder stroom en heeft een druk van 16 bar wat zorgt voor een smaak die je verwacht uit de beste espressomachines.

De speciale Espresso Pods zijn van hoge kwaliteit, na één druk op de knop voorzie je jezelf van een kopje heerlijk geurend aroma, vol van body met een perfecte schuimlaag. De melange is opgebouwd uit arabica koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Uganda en Indonesië. Het design van Handpresso staat in het teken van eenvoud.

Handpresso Wild Hybride

Het enige wat er voor een kopje nodig is; heet water en een E.S.E. Espresso Pod of gemalen koffie. De speciaal ontworpen Pods staan voor Easy Serving Espresso, met deze Pods krijg je een overheerlijke espresso mét schuimlaag en dat allemaal zonder geknoei!

– Afmetingen: L 22 x B 10 x D 7 cm
– Druk: 16 Bar
– Waterreservoir: 50 milliliter
– Gewicht: 476 gram
– Geschikt voor: Losse, gemalen koffie en E.S.E. pads

Handpresso Outdoor set Portable Espresso

Een uniek en prachtig cadeau, deze complete set biedt alles om je kopje koffie à la minute te verrijken. De geïsoleerde thermosfles houdt je hete water op temperatuur, om op ieder gewenst moment de Handpresso te vullen. Gezelschap komt niets tekort, de set bevat namelijk vier kopjes.

– Gewicht complete koffer: 1481 gram
– Thermisch gevormde hardcase
– Afmetingen koffer: L 25,5 x B 20 x D 8,6 cm
– Inhoud thermosfles: 320 millilter
– Thermosfles met RVS behuizing

Koffie to go krijgt een nieuwe betekenis. Eerder op staan om je thermoskan te vullen of in de rij staan bij de koffiebar is passé. Verse koffie à la minute, ervaar de luxe en maak met Handpresso een kopje koffie, wanneer jij daar zin in hebt. Een fantastisch compact design voor onderweg, om altijd bij de hand te hebben. Ideaal tijdens een stuk wandelen, een lange reis met het OV, in de auto op weg naar de wintersport of die file waar geen einde aan lijkt te komen, kortom er is altijd wel een goed moment voor een heerlijk kopje koffie.

De Ferrari onder de hoofdtelefoons

april 24th, 2013

Design waar je van gaat steigeren!

Het merk Ferrari staat voor snelheid, souplesse en rijkdom! Het hebben van een Ferrari is voor velen een grote droom. Die wens is nu binnen handbereik. Weliswaar niet in de vorm van een rood racemonster, maar wél in de vorm van de spiksplinternieuwe collectie Ferrari by Logic3 headphones.

De gestroomlijnde vormgeving van de collectie is afgeleid van de indrukwekkende lijnen en het glanzende metaal van de raceauto’s. Iedere serie uit de collectie heeft zijn eigen unieke Ferrari details. De Cavallino serie is afgewerkt met luxueus leder, zoals ook wordt gebruikt in de bekleding van de luxe Ferrari’s. Het design van de Scuderia hoofdtelefoons is gebaseerd op de officiële headphones van het Ferrari Formule-1 Raceteam.

Ieder detail is tot in perfectie uitgewerkt. Gestroomlijnd, sportief en met waanzinnige geluidskwaliteit. De hoofdtelefoons sluiten perfect aan zodat er geen noot verloren gaat en elk extern geluid buiten gesloten wordt. De modellen T350 en R300 beschikken over deze Active Noise Control en alle andere modellen hebben Noise Isolation. Bovendien zijn de hoofdtelefoons afgewerkt met verfijnd leer, dit zorgt voor ultiem comfort.

De geweven bedrading heeft een speciale structuur om verstrikking van de kabels te voorkomen én de hoofdtelefoons zijn geschikt voor vrijwel alle apparatuur. Zowel de hoofdtelefoons als In-ear oordoppen zijn te gebruiken als headset voor de mobiele telefoon, ideaal voor onderweg. Alle modellen worden geleverd in een luxe bewaaretui of carbon fiber bewaarcase.

Ervaar muziek op een geheel nieuw en stijlvol niveau!


PERSBERICHT: Sinterklaas massaal eerder gevierd

november 20th, 2012

Budget per surprisecadeau met 4% gestegen

Utrecht, 20 november 2012 –Sinterklaas wordt dit jaar massaal eerder gevierd. Bijna de helft van de Nederlanders viert het in het weekend van 1 en 2 december. Slechts een vijfde viert het op 5 december. Sinterklaas heeft dit jaar per surprisecadeau meer te besteden. Dat blijkt uit analyse van meer dan 900.000 lootjes van Lootjestrekken.nl en verkoopgegevens van het webwarenhuis fonq.nl.

Vroege pakjesavond
Het weekend van 1 en 2 december is met 43% het meest populair om Sinterklaas te vieren. Iets meer dan een kwart van de Nederlanders viert pakjesavond het weekend na 5 december. Slechts een vijfde van de Nederlanders geeft elkaar gedichten, surprises en cadeaus op 5 december. Patrick Kerssemakers van fonq.nl: “Nederlanders starten dit jaar ook eerder met de voorbereidingen voor pakjesavond, bijna 10% begon in oktober al met inkopen. We weten dat de piek van de inspanningen voor Sinterklaas echter in november ligt, waar 67% oriënteert op potentiële cadeaus. Opvallend is dat mensen die laat inkopen meer geld uitgeven dan de mensen die vroeg shoppen.”

Oriënteren op zondag, kopen op maandag
42% van de consumenten is tijdens kantooruren bezig met de oriëntatie naar cadeaus. 6% oriënteert zich ’s nachts. Zondag is de belangrijkste dag waarop men de tijd neemt om keuzes te maken, de bestelling wordt vervolgens pas op maandag geplaatst.

Economische crisis Spanje niet van invloed op budget
Vergeleken met 2011 is het budget van Sinterklaas met 4% gestegen. Dit jaar geeft de Sint gemiddeld €18,45 uit aan een cadeau, vorig jaar was dat nog €17,80. Daarmee is het budget van de Kerstman dit jaar groter dan dat van Sinterklaas. Arjan Kuiper van lootjestrekken.nl: “De crisis heeft duidelijk geen invloed op het budget van beide heren. Dit jaar wordt gemiddeld per cadeau weer wat meer uitgegeven. Op de feestdagen wordt ondanks alle onrust in Nederland dus niet bezuinigd.”

Over Lootjestrekken.nl
Lootjestrekken.nl biedt sinds 2001 de mogelijkheid om (gratis) online lootjes te trekken. De lootjes voor Sinterklaas of Kerst kunnen getrokken worden zonder bij elkaar te komen. Via Lootjestrekken.nl kunnen verlanglijstjes worden uitgewisseld en anoniem vragen worden gesteld. Lootjestrekken.nl doneert elk jaar de vrijwillige bijdragen van lootjestrekkers aan een goed doel. Dit jaar vormt SOS Kinderdorpen het goede doel. DrawNames.com is de Engelse versie van Lootjestrekken.nl.

Over fonq.nl
Fonq.nl is hét eigentijdse webwarenhuis met meer dan 125 speciaalzaken op het gebied van wonen, koken, tuin, design, cadeaus en wellness. Fonq.nl levert duizenden merkproducten direct uit voorraad. Dagelijks wordt het unieke assortiment uitgebreid met de nieuwste merken en cadeauproducten voor in en om het huis. Gemakkelijk besteld, razendsnel thuisbezorgd en met de beste service. Bij fonq.nl vind je het!

Infographic
Deze en meer onderzoeksgegevens zijn beschikbaar in een infographic, deze is te downloaden via: www.fonq.nl/informatie/sinterklaas2012.

Een uur vooruit of een uur terug? – Win een Karlsson Zendergestuurde Design Klok!

oktober 24th, 2012

Twee keer per jaar vragen we het ons af: moet die klok nu een uur vooruit of een uur terug? En kunnen we dan langer slapen, of komen we juist een uur tekort? En waarom wordt er eigenlijk in zo’n 70 landen de tijd ieder halfjaar omgezet? Even voor de duidelijkheid: deze zaterdag gaat de klok een uur terug. Dat betekent dat we een uur langer kunnen genieten van de zondag!

Waarom moet die klok eigenlijk terug?
In Nederland zetten we de klok sinds het begin van de olie crisis in 1979 terug. Gedachtengang? Minder verbruik van energie omdat we in de zomer langer profiteren van het daglicht. De echte zomertijdpioniers zijn de Romeinen. Zij stonden op met de zon en gingen slapen met zonsondergang. ’s Zomers werkten zij dus langer door, dan in de winter. George Vernon Hudson deed in 1895 het eerste officiële voorstel voor de zomer- en wintertijd in Nieuw-Zeeland. Hij vond dat de tijd zich moest aanpassen aan het ritme van de mens en niet andersom.

Klok automatisch terugzetten
Inmiddels zijn we er aan gewend dat de klok ieder half jaar een uur vooruit of terug gaat. Toch vergeten we het nog weleens en komen we te laat of juist te vroeg op ons werk. Het klokkenmerk Karlsson bedacht daarom een Zendergestuurde klok. Deze klok zet zichzelf gelijk met de atoomklok. Hij stelt dus zelf de zomer- en wintertijd in! Deze klok staat ’s zomers en ‘s winters precies goed en zo kom jij altijd op tijd op je werk. Extra leuk: deze week heb je bij fonq.nl 10% korting op alle Karlsson klokken!

 Deze zondag hebben we een dag van 25 uur! Wat ga jij met dit extra uur doen? Vertel het ons in een reactie en maak kans op de Karlsson Zendergestuurde Klok NLA 30 van t.w.v. €97,50! Deze fonqy friday (26 oktober 2012) zullen wij de winnaar om 16:00 uur bekend maken. Dus reageer snel en wie weet hoef jij je nooit meer zorgen te maken over de zomer- en wintertijd!

Zorg voor verkoeling tijdens deze warme dagen met de Bestron Retro Ventilator!

juli 27th, 2012

Heerlijk in de zon zitten en genieten van een drankje. Na dagenlang genieten van schitterend zomerweer, belooft het vandaag een broeierige dag te worden en waar sluiten we in Nederland zo’n dag mee af? Weeralarmen, onweer, hagel en regen. Buiten koelt het dan langzaam af, maar binnen blijft het warm, klam en benauwd.

Een koele huiskamer is wel zo fijn, daarom geven we vandaag de Retro Tafelventilator van Bestron weg. Deze ventilator beschikt over vier ventilatorbladen voor maximale luchtverplaatsing en heeft een korf van 21 cm. Daarnaast is deze ventilator ook zeer stil zodat je er weinig last van hebt.

De tafelventilators van Bestron hebben allemaal een apart design, stoere ventilators met een retro design. Door de antislipvoetjes zal de ventilator niet verplaatsen op de tafel. De Retro tafelventilator is mooi om naar te kijken en is daarnaast ook nog eens functioneel!

Ben jij toe aan wat verkoeling? Deze heerlijke verkoelende tafelventilator zal zo de hitte in huis doen verdwijnen. Laat ons weten waarom jij deze ventilator wilt winnen! Houd de blog goed in de gaten, om 16.00 uur  maken we de winnaar bekend.

Eeuwenoud in een nieuw jasje..

juli 17th, 2012

Elke klant is uniek. Ik kom in zoveel verschillende huizen terecht dat het voor mij altijd een aangename verrassing is. Echter, er is één ding wat ik met regelmaat  hoor als ik binnenkom; “tijdgebrek”. Ik glimlach en wacht geduldig op mijn koffie. Tijdens dit moment geef ik vaak een welkomst cadeau. Mijn voorkeur gaat uit naar stijlvol en praktisch. Ik denk dat Seletti hetzelfde in gedachten had bij het maken van zijn producten.

Een van mijn favorieten is de Seletti SI-Timezandloper. Deze zandloper is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is tijdloos en je kunt er zoveel mee doen.

In mijn vak gebruik ik hem dan ook vaak om te laten zien wat je in een zeer korte tijd kan doen;

  • – Pak een lege doos draai de zandloper om en verzamel binnen de aangegeven tijd alle papieren die je weg kan gooien. Hier bedoel ik mee, de enveloppen, folders, kranten en nog veel meer. Een snelle manier om van oud papier af te komen.
  • – Staat je puber te lang onder de douche? Wees hard, leg de zandloper neer en laat hem/haar deze gebruiken. Je bespaart in ieder geval een hoop  water en een wachtrij voor de deur.
  • – Binnen 3 minuten leg je alles in huis op de plek terug waar het hoort. Schoenen naar de hal of kast, kussens opgeklopt op de bank en hang de jassen op. Leg de sleutels op zijn plek en ga zo maar door. Doe dit 3, 5 of 10 minuten lang en bekijk het resultaat. Ooit gedacht dat je zoveel kon doen in een korte tijd?

Uiteraard kun je tijdens een spelletje ook deze zandloper gebruiken. (Wat is hij toch praktisch!)

Tijd is een keuze, doe ermee wat je wilt maar ga er zorgvuldig mee om!

Seletti SI-TimezandloperMijn naam is Metha ter Velde en ik heb sinds 2011 mijn eigen bedrijf: Organize First. In mijn werk als Professional Organizer ben ik veel bezig met het creëren van overzicht. Overzicht in administraties en leefomgeving, van bijkeuken tot kledingkast!

Zet de trend met de fietshoorn van Bone Collection!

juli 13th, 2012

De zomer van 2012 is één groot sportspektakel, zit jij ook non-stop aan de buis gekluisterd? Was eerst het EK Voetbal het gesprek van de dag, inmiddels is de Tour de France alweer in volle gang! De grootste wielerronde is 30 juni van start gegaan in Luik en duurt tot 22 juli. Wie zal dit jaar de finishlijn op de Champs-Élysées overrijden met de gele trui om zijn schouders?

Maak jij ook graag de mooiste fietstochten? Speciaal voor alle fietsfanaten geven wij vandaag een hippe accessoire voor op de fiets weg, de iPhone 4 fietshoorn! De fietshoorn van Bone Collection is geschikt voor de iPhone4 en is vast te zetten op elke fiets. Daarnaast is de fietshoorn ook te gebruiken als telefoonhouder voor gebruik van de GPS- en kaartfunctie van je telefoon.

Mooi design gecombineerd met functionaliteit en kleurrijke dessins maken Bone de nieuwste trend! Het hippe merk Bone Collection biedt een scala aan accessoires voor onder andere mobiele telefoons. De fietshoorn is hier een perfect voorbeeld van. Het hoornontwerp ziet er niet alleen nostalgisch uit, maar is ook zeer functioneel. De hoorn produceert een geluid dat absoluut versteld doet staan!

Nooit meer zonder muziek op de fiets! Vandaag tijdens #fonqyfriday geven we deze hippe iPhone4 fietshoorn weg. Laat in een reactie op de blog weten waarom jij de hoorn wilt winnen. Om 16.00 uur maken we de winnaar bekend!

Verander je smartphone in een ouderwetse retro telefoon!

juli 6th, 2012

Sinds de mobiele telefoon is het bellen niet meer wat het geweest is. Iedereen herinnert zich de telefoon met hoorn van vroeger nog wel. Het belde best prima, je legde de hoorn makkelijk tussen je hoofd en schouder als je tijdens het bellen iets anders aan het doen was, en als je boos was gooide je de hoorn gewoon op de haak. Niet onbegrijpelijk dus dat veel mensen de telefoon van vroeger missen!

Met de Native Union POP Phone krijg je dit oude gevoel weer terug, maar dan samen met het comfort en de veiligheid van een handset telefoon! De hoorn is op elke mobiele telefoon aan te sluiten, voor sommige apparaten heb je daarvoor wel een tussenstukje nodig. De POP Phone kun je ook gebruiken als handset voor de PC of Mac. Ideaal dus om gezellig te skypen of te bellen op straat terwijl je smartphone veilig in je broekzak zit.

Het toestel heeft een soft touch afwerking waardoor deze lekker in de hand ligt. De hoorn heeft een chique en strakke design gecombineerd met een klassieke stijl en is dus helemaal van deze tijd. Zelfs Lenny Kravitz is er al bellend mee gespot in de straten van New York!

Mis jij ook wel eens de ‘ouderwetse telefoon’? Dan is dit je kans er weer een in huis te halen! Vandaag tijdens #fonqyfriday geven we een POP Phone weg. Laat in een reactie op de blog weten waarom jij deze hoorn wilt winnen. We maken om 16.00 uur de winnaar bekend.

Het leukste cadeau voor de liefste moeder ter wereld!

mei 11th, 2012

Zondag 13 mei is het weer Moederdag! Dé dag dat alle moeders (en oma’s) flink in het zonnetje worden gezet door hun kinderen of man. Moederdag staat vooral in het teken van verwennen, er is ontbijt op bed, huishoudelijke taken worden gedaan door overige gezinsleden maar ook cadeautjes horen erbij. Daarom heeft fonq.nl de leukste Moederdagcadeaus voor je op een rij gezet!

Om het feest compleet te maken geeft fonq.nl vandaag tijdens #fonqyfriday een geweldige moederdagpakket weg. Dit pakket bestaat uit een fietsmand, wijnglazen en een goed boek. Het leukste cadeau voor de liefste moeder ter wereld!

Een pakketje om er even lekker op uit te trekken en te genieten van een dagje in het park of op het strand. De kinderen kunnen even lekker uitwaaien en ravotten terwijl moeder met vader, vriendinnen of alleen geniet van een lekker glaasje en een goed boek! Een ultiem moeder verwenpakket!

Laat in een reactie op de blog weten waarom jij dit Moederdag verwenpakket wilt winnen! Om 16.00 uur maken we de winnaar bekend, hou dus goed in de gaten of je gewonnen hebt. Zo kan het pakket vandaag nog worden verstuurd en heb je het op tijd in huis!

#fonqyfriday: de Moleskine 18 maanden agenda!

mei 4th, 2012

Hoe handig zou het zijn om lang vooruit kunnen plannen! Moleskine heeft nu de 18 maanden agenda. Deze agenda biedt de mogelijkheid om 18 maanden lang vooruit te kunnen plannen!

De agenda loopt van juli 2012 tot en met december 2013. De linkerpagina van de agenda bestaat uit het weekgedeelte, op de rechterpagina is ruimte voor notities. Als extra heeft de agenda een tabel met tijdzones, internationale feestdagen en een omrekentabel voor maten en temperatuur.

Al twee eeuwen worden Moleskine notitieboekjes  gebruikt door kunstenaars, schrijvers en reizigers. Van kunstenaars als Henri Matisse (1869-1954) en Vincent van Gogh (1853-1890), tot dichter Andre Breton (1896-1966), tot schrijver Ernest Hemingway (1899-1961), tot reisverslaggever Bruce Chatwin (1940-1989). Maar Moleskine gaat verder!

Wil jij tot december 2013 vooruit kunnen plannen?  Laat in een reactie op de blog weten waarom jij een Moleskine 18 maanden agenda goed kunt gebruiken. Om 16:00 kiezen we een winnaar!