Product reviews in een fonq.nl jasje

augustus 26th, 2011

We hebben al enige tijd youtube video’s gekoppeld aan onze producten. Dit doen we om u, naast de teksten en afbeeldingen, zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten. Het product wordt gedraaid, soms in elkaar gezet en alle onderdelen worden kort besproken. Sinds kort hebben we onze product video’s in een fonq.nl jasje gestoken.

De video´s staan in het fonq.nl youtube kanaal, maar ook op onze productpagina´s. Als we een video hebben voor een product staat er een oranje icoontje in de product afbeelding, dit ziet er zo uit:

De video’s zelf zijn natuurlijk geheel in de fonq.nl huisstijl opgenomen. We hebben hiervoor een regisseur in dienst genomen en onze eigen productspecialisten, die onze producten van binnen en van buiten kennen, reviewen het product. Op deze manier gaan we weer een stap vooruit in onze passie voor producten en hopen we uw verwachtingen nog meer waar te maken. Bekijk als voorbeeld eens hoe fonq.nl collega Afzal je meer vertelt over de Weber One Touch Premium:

 

Van welk  product zou jij graag een filmpje zien? Zet een link naar het product met reden in een reactie op deze post. Wij verloten op vrijdag 26 augustus 2x een fonq.nl giftcard ter waarde van €35,- onder alle inzendingen.

Kom binnen en ‘wandel’ door ons 3D warenhuis!

januari 28th, 2011

Het is zover, ons 3D warenhuis staat online! Het werd tijd om onze producten (ruim 13.000) en webwinkels (meer dan 75) overzichtelijk  bij elkaar te zetten. Het idee voor een fonq.nl 3D warenhuis was geboren.

Al onze producten en shops zijn in het warenhuis verdeeld in zes verschillende afdelingen namelijk:

– Wonen
– Koken
– Tuin
– Design
– Cadeaus
– Wellness

Neem een rondleiding:
Op elke afdeling is een rondleiding beschikbaar waarin je meer inspiratie krijgt over onze shops, merken en producten. Kookliefhebbers snuffelen door de kookafdeling naar nieuwe potten, pannen en nog veel meer. De wereldberoemde topkok Jamie Oliver heeft daar zelfs een eigen plek gekregen! Ga je binnenkort verhuizen en ben je op zoek naar een nieuwe inrichting? Dan ben je op onze woonafdeling op het goede adres! En dat waren nog maar twee van de zes afdelingen.

Waar wacht je nog op, ga direct naar ons 3D warenhuis!

Maak kans op €1000.- shoptegoed bij fonq.nl

augustus 17th, 2010

‘Like" fonq.nl en onze commercial op facebook en maak kans op €1000.- shoptegoed!

Dit is hem dan! De allereerste commercial van fonq.nl. Deze is opgenomen in het officiële “fonq.nl huis” in Utrecht. In de commercial ziet u producten uit de categorieën Wonen, Koken, Tuin en Design.
Zit er iets tussen waar u al een tijd naar op zoek bent? Doe dan mee aan onze Facebook actie en maak kans op €1000.- shoptegoed op fonq.nl!

 

Hoe kan ik meedoen met deze actie?

 • Ga naar onze Facebook pagina.
 • Klik op de ‘Vind ik leuk’ button.
 • Ga naar de map ‘Video’, bekijk de commercial en klik op ‘Vind ik leuk’.
 • Vanaf nu maak je kans op €1000.- shoptegoed op fonq.nl.
 • De actie loopt t/m 31 augustus 2010. Op 1 september 2010 zullen we een winnaar selecteren.
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • Ook Fonqy Monkey lust weleens een stukje barbecue vlees

  juni 22nd, 2010

  Heeft u deze reclame al gezien tijdens de rust van het Wereld Kampioenschap voetbal? Is het Fonqy Monkey die daar staat te barbecueën? We weten het niet zeker. We vinden het in ieder geval een hele leuke reclame van BODUM!

  De Bodum Barbecue is (natuurlijk) te koop op onze Barbecues Winkel.nl.