De baksensaties van Lékué

Ga toch bakken!

Wie nu nog wil verrassen met een toren van cupcakes op een babyshower, slaat de plank volledig mis. De cupcake is in korte tijd zeer populair geworden, maar vernieuwend zijn deze kleurige cakejes allang niet meer. Lékué biedt dé oplossing, het praktische merk komt met superhandige giftsets, zodat iedereen maar dan ook echt iedereen de nieuwste baktrends kan volgen.

Whoopy Pie

Eén van deze trends, welke ook meteen de toptrend genoemd mag worden, vindt haar oorsprong in Amerika. Twee kleine cakejes in de vorm van een koekje met een vulling ertussen. Met deze lekkernij kun je van smaak variëren tot je niets meer weet te bedenken. Maak

verschillende smaken cake en verschillende vullingen en combineer er naar hartenlust op los! Er wordt zelfs beweerd dat de oorsprong van de naam voortkomt uit de kreet die Amish kinderen sloegen bij het zien van deze heerlijke traktatie.

 

Macarones

De macarone en de whoopy pie lijken op het oog veel op elkaar, Maar er is wel degelijk een verschil tussen deze twee ronde lekkernijen. De whoopy pie is een zacht cake-koekje, terwijl  de luchtige macarone een krokant koekje is. Ontstaan in de stad der liefde, waar de macarones in allerlei kleuren en smaken verschenen. Knalrood met kersensmaak, citroengeel en macarones zo groen als gras met een verrassende pistachesmaak. De macarons zijn zo hip geworden dat zelfs de roddeltantes in de serie Gossipgirl er niet vanaf bleven.

 

Muffin

Een typisch geval van het broertje van, de muffin lijkt wel een onversierde cupcake. Maar dit onweerstaanbare cakeje doet echt niet onder voor knalroze cupcakes met spikkeltjes. De cupcake verraad direct wat je kan verwachten, met haar versieringen. Dat maakt de mysterieuze muffin des te aantrekkelijker door de verrassing binnenin.

Lékué giftsets

Of je nu wel of geen keukenprinses bent, de giftsets van Lékué maken bakken (ook met de kids) super leuk en makkelijk. Het merk staat voor leuke en praktische producten in de keuken. De stijlvolle ontwerpen zijn volledig afgestemd op functionaliteit. De uitdaging om sneller, gezonder en bewuster te koken wordt met handige technieken gerealiseerd. Elke giftset wordt geleverd met een decomax, mal en receptenboekje om een ware traktatie te bakken.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

2 Reacties

  • Sandra zegt:

    Super leuk! Ben gek op zulke gadgets!

    15 May 2013 20:58
  • Bauke zegt:

    Oh, heerlijk die muffins van FonQ. Vooral tijdens de kerst onweerstaanbaar om te weigeren tussen het kerstdiner door. Tot slot vind ik ze ook qua prijs/kwaliteitsverhouding erg goedkoop.

    12 Dec 2017 09:48

Plaats uw reactie