De Ferrari onder de hoofdtelefoons

Design waar je van gaat steigeren!

Het merk Ferrari staat voor snelheid, souplesse en rijkdom! Het hebben van een Ferrari is voor velen een grote droom. Die wens is nu binnen handbereik. Weliswaar niet in de vorm van een rood racemonster, maar wél in de vorm van de spiksplinternieuwe collectie Ferrari by Logic3 headphones.

De gestroomlijnde vormgeving van de collectie is afgeleid van de indrukwekkende lijnen en het glanzende metaal van de raceauto’s. Iedere serie uit de collectie heeft zijn eigen unieke Ferrari details. De Cavallino serie is afgewerkt met luxueus leder, zoals ook wordt gebruikt in de bekleding van de luxe Ferrari’s. Het design van de Scuderia hoofdtelefoons is gebaseerd op de officiële headphones van het Ferrari Formule-1 Raceteam.

Ieder detail is tot in perfectie uitgewerkt. Gestroomlijnd, sportief en met waanzinnige geluidskwaliteit. De hoofdtelefoons sluiten perfect aan zodat er geen noot verloren gaat en elk extern geluid buiten gesloten wordt. De modellen T350 en R300 beschikken over deze Active Noise Control en alle andere modellen hebben Noise Isolation. Bovendien zijn de hoofdtelefoons afgewerkt met verfijnd leer, dit zorgt voor ultiem comfort.

De geweven bedrading heeft een speciale structuur om verstrikking van de kabels te voorkomen én de hoofdtelefoons zijn geschikt voor vrijwel alle apparatuur. Zowel de hoofdtelefoons als In-ear oordoppen zijn te gebruiken als headset voor de mobiele telefoon, ideaal voor onderweg. Alle modellen worden geleverd in een luxe bewaaretui of carbon fiber bewaarcase.

Ervaar muziek op een geheel nieuw en stijlvol niveau!


Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie