Disconnect & dream

Dé hit uit de Verenigde Staten verovert nu ook de Nederlandse markt! 

86452-x3Trek je even helemaal terug in je eigen wereldje zonder externe prikkels, telefoon, sms, mail, geluiden. Gewoon even helemaal afgezonderd, waar je ook bent! Op kantoor, een vliegveld, de trein…. Dat kan met de Ostrich Pillow. Een prettige, comfortabele omgeving waar je heel even de ogen kunt sluiten, het hoofd leeg kunt maken en op kunt laden. Ostrich Pillow geeft je de mogelijkheid om je in een openbare ruimte terug te trekken in je eigen comfortzone.

Werken, reizen, onderweg… we gaan maar door! We leven het leven to the max, willen alles meemaken en doen. Af en toe moet je ook opladen en tot rust komen. In deze tijden van drukte is dat soms ingewikkeld. Het kan met de Ostrich Pillow! Met 15 tot 20 minuutjes slaap ben je helemaal opgeladen en ervaar je die energy boost!

Nee, dit is geen grap!
De eerste kennismaking met de Ostrich Pillow is een bijzondere. Wanneer je de Ostrich Pillow voor het eerst ziet ben je verbaasd, er verschijnt een lach op je gezicht en je vraagt je af wat dat voor een ding is? Voor iemand met astronautenaspiratie of iemand die ze niet allemaal op een rijtje heeft… Niets van dat alles! Met de Ostrich Pillow heb je lak aan de wereld, want je kiest voor jezelf. Waar je ook bent en op ieder moment trek jij je terug in je eigen Ostrich Pillow Wereld om te relaxen, te slapen en bij te komen!

Hoe gebruik je de Ostrich Pillow? 
Trek de Ostrich Pillow over je hoofd en zorg ervoor dat de opening voor je neus en mond zit zodat je vrij kunt ademen. Laat je handen en armen rusten in de twee openingen. Je ligt nu in een super comfortabele houding, laat je hoofd rusten en geniet van je eigen momentje! De Ostrich Pillow past met een omtrek van 70 cm om vrijwel ieders hoofd.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie