Eeuwenoud in een nieuw jasje..

Elke klant is uniek. Ik kom in zoveel verschillende huizen terecht dat het voor mij altijd een aangename verrassing is. Echter, er is één ding wat ik met regelmaat  hoor als ik binnenkom; “tijdgebrek”. Ik glimlach en wacht geduldig op mijn koffie. Tijdens dit moment geef ik vaak een welkomst cadeau. Mijn voorkeur gaat uit naar stijlvol en praktisch. Ik denk dat Seletti hetzelfde in gedachten had bij het maken van zijn producten.

Een van mijn favorieten is de Seletti SI-Timezandloper. Deze zandloper is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is tijdloos en je kunt er zoveel mee doen.

In mijn vak gebruik ik hem dan ook vaak om te laten zien wat je in een zeer korte tijd kan doen;

 • – Pak een lege doos draai de zandloper om en verzamel binnen de aangegeven tijd alle papieren die je weg kan gooien. Hier bedoel ik mee, de enveloppen, folders, kranten en nog veel meer. Een snelle manier om van oud papier af te komen.
 • – Staat je puber te lang onder de douche? Wees hard, leg de zandloper neer en laat hem/haar deze gebruiken. Je bespaart in ieder geval een hoop  water en een wachtrij voor de deur.
 • – Binnen 3 minuten leg je alles in huis op de plek terug waar het hoort. Schoenen naar de hal of kast, kussens opgeklopt op de bank en hang de jassen op. Leg de sleutels op zijn plek en ga zo maar door. Doe dit 3, 5 of 10 minuten lang en bekijk het resultaat. Ooit gedacht dat je zoveel kon doen in een korte tijd?

Uiteraard kun je tijdens een spelletje ook deze zandloper gebruiken. (Wat is hij toch praktisch!)

Tijd is een keuze, doe ermee wat je wilt maar ga er zorgvuldig mee om!

Seletti SI-TimezandloperMijn naam is Metha ter Velde en ik heb sinds 2011 mijn eigen bedrijf: Organize First. In mijn werk als Professional Organizer ben ik veel bezig met het creëren van overzicht. Overzicht in administraties en leefomgeving, van bijkeuken tot kledingkast!

Geschreven door: Mijn naam is Metha ter Velde en ik heb sinds 2011 mijn eigen bedrijf: Organize First. In mijn werk als Professional Organizer ben ik veel bezig met het creëren van overzicht. Overzicht in administraties en leefomgeving, van bijkeuken tot kledingkast!

3 Reacties

 • Mike zegt:

  Puber onder de douche?Ik wil die zandloper om mijn vrouw op tijd uit de douche te houden:)

  17 Jul 2012 18:53
 • Merel zegt:

  Wat een idee!Ik haal de zandloper uit de kast.

  17 Jul 2012 19:47
 • Roy zegt:

  Hahaha, ja, zo kan het ook!

  19 Jul 2012 13:45

Plaats uw reactie