Energietips | 5

Eten

            Hoe vaak schuif je niet even snel een broodje naar binnen. Achter je bureau of in de auto. Haastig weer op weg naar een afspraak of even nog een artikel afmaken. Geloof me, het werkt niet efficiënt. Neem de tijd om GOED en GEZOND te eten. Hier haal je energie vandaan. In mijn twee weken antidip-programma, probeer ik gevarieerde salades te eten. Wederom met weinig koolhydraten, dus geen pasta of aardappelsalades.

De tijd nemen voor eten betekent ook het eten leuk opdienen. Op zoek naar een frisse nieuwe slabak kwam ik op fonq.nl de Joseph Joseph Hands On tegen. Ik vind hem zo ‘handsome’. Lekker fris wit met een gezond groen accent. Handig bedacht is de groene vork, die je eruit kan klikken om de salade mee op te scheppen!

 Helemaal blij werd ik toen ik het 12-delig servies van Vivo tegen kwam, waarbij ik het diepe bord gebruik om mijn salade uit te eten. Die groene rand van het servies past uitstekend bij de groene vork van de Joseph saladebak. Tja zo simpel is het.

Wanneer je het eten gezellig opdient, smaakt het toch beter en neem je ook even de tijd om te genieten van je lunch/maaltijd. Om vervolgens weer met volle kracht aan de slag te kunnen! Eet smakelijk!

Tip: Vind je het te koud zo’n salade, leg er dan stukjes warme kip, broccoli of vis.

                    

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie