Winnen: Hampshire Hotelbon

Even lekker er tussenuit! 

Het einde van het jaar komt langzaam in zicht. Dit is een ontzettend leuke, maar vaak ook een erg drukke periode. Niks is dan fijner om in het weekend er even lekker tussenuit te gaan. Kom tot rust in één van de Hampshire Hotels!

Hampshire

Fonq.nl geeft achttien Hampshire Hotelbonnen weg! Goed voor 1 overnachting inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet. Dit zijn hotelbonnen voor verschillende Hampshire Hotels in de provincies: Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Limburg, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen.

Hoe maak je kans? 
1) Like fonq.nl op Facebook en like ook het Facebookbericht van deze actie.
2) Stuur vervolgens een mailtje naar socialmedia@fonq.nl met als onderwerpsregel: “Winactie Hampshire”.
3) Laat tot slot in de e-mail weten voor welke provincie je graag een hotelbon zou willen ontvangen.

In totaal hebben we achttien Hampshire hotelbonnen om te verloten. Je kunt tot en met zondag 20 oktober 2013 meedoen. Winnaars krijgen daarna persoonlijk van ons bericht via e-mail en de Hampshire Hotelbon zo snel mogelijk opgestuurd.

Let op: de bonnen zijn t/m 24 januari 2014 geldig en uitsluitend inwisselbaar bij het Hampshire Hotel dat op de voucher is aangegeven.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

5 Reacties

 • Dat zou ik te gek vinden !!

  11 Oct 2013 13:14
 • Wilma zegt:

  Hampshire hotel actie

  11 Oct 2013 19:30
 • Whaaaaaa dit zou echt HELEMAAL te gek zijn om te mogen winnen! lekker even er tussenuit met mijn mannetje! Ik doe mee! Nu maar hééééééééél hard duimen 😉

  21 Oct 2013 17:25
 • Dit is een hele leuk actie! Ik had het graag gewonnen, jammer dat ik het nu pas zie.

  26 Nov 2013 09:34
 • S.Woonen zegt:

  Zeer leuke actie! jammer dat ik hem niet gewonnen heb:(

  04 Dec 2013 11:54

Plaats uw reactie