Favoriete Moederdag verrassing top 5

12 mei is het al weer Moederdag! De dag om de liefste moeders van de hele wereld extra in het zonnetje te zetten! De grote vraag is natuurlijk, waar worden de moeders op zo’n dag nu eigenlijk mee verrast?

Moederdag Cadeaus1. Een ontbijtje op bed

’S ochtends hoor je de kinderen in alle vroegte al giechelend het bed uit drentelen om een ontbijtje te maken. Je houd je hart vast, als dat maar goed gaat! Krijg je een keihard, blauw ei of wordt het een schilletje eiersnot? Worden de meest waanzinnige boterhammen-variaties bedacht of wordt het een croissantje uit de oven. Wat het ook wordt, de kinderen hebben het met de grootste zorg en liefde klaargemaakt, dus dat gaat smaken!

2. Een knutselwerkje

Je vraagt je natuurlijk af welk knutselwerkje de juf of meester dit jaar heeft bedacht. Wordt het deze Moederdag een zelf gekleide asbak, een ABC’tje, een papier-maché lantaarn of een getimmerd vogelhuisje? De kids zijn op school al weken bezig met het maken van een leuk en origineel Moederdag cadeautje en kunnen niet wachten om het aan je te geven. Zo’n blij gezichtje is onbetaalbaar en vult je met liefde!

3. Een grote bos bloemen

Moeders houden van bloemen, daarom is een grote bos bloemen een favoriet Moederdagcadeau. Je bent natuurlijk heel nieuwsgierig of en wat je dit jaar voor een bos zult krijgen. Wordt het een zelf geplukt bosje madeliefjes? Krijg je een kleurrijk veldboeket of is er extra diep in de buidel getast en krijg je dit jaar een gigantische bos rozen. Wat het ook wordt, je bent er geweldig blij mee. Want moeders houden van bloemen!

4. Een dagje helemaal niets doen

Op Moederdag worden natuurlijk alle huishoudelijke klusjes uit handen genomen. Een heerlijk cadeau! Na het ontbijt ligt het bed onder de kruimels, gelukkig is daar de kruimeldief om het bed weer kruimelvrij te maken… een bed verschonen is immers een beetje veel gevraagd. De afwas wordt gedaan of keurig in de vaatwasser gezet. Handdoeken worden gevouwen en op deze speciale dag gaan de kinderen even uitgebreid de ramen lappen! Lekker kliederen en klooien met sop, water, trekkers en zemen. Ach… het komt uit een goed hart.

5. Er lekker op uit

Na alle verwennerij is het dan natuurlijk tijd om iets leuks met moeders te ondernemen. Een lekker stuk fietsen, naar de kinderboerderij of misschien krijg je dit jaar wel een lekkere hightea cadeau. Heerlijk genieten met het hele gezin en je even helemaal de liefste moeder van de hele wereld voelen. De kinderen overladen je met lieve woordjes, kusjes en knuffels! Je bent dus echt de liefste moeder van de hele wereld! Wat een heerlijk gevoel en een fantastische dag!

Moeders geniet ervan!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

1 reactie

  • Super leuke tips! Heerlijk alle moeders verwennen! Als je dan je huisdier niet alleen wilt laten is een site als nl.Care.com een idee. Hier kunt u de geschikte dierenoppas vinden die liefdevol voor uw dieren wilt zorgen. https://nl.care.com/dierenverzorger

    08 May 2013 12:29

Plaats uw reactie