fonQ stapt in de wondere wereld van wijn

Wijn is leuk, wijn is spannend en bovendien een ontzettend goed cadeau. Om te geven of gewoon voor jezelf! Daarom is vanaf nu ook een selectie wijnen van wijnwinkelketen Grapedistrict, inclusief mooie giftboxen, op fonQ.nl verkrijgbaar.

Het druivenras, een stevige body, een korte of lange afdronk; begint het je bij deze termen ook te duizelen? Bij ons in ieder geval wel! Sommige dingen kun je dan ook beter aan experts overlaten, zo ook het selecteren van topwijnen. Grapedistrict koos daarom voor ons een mooie selectie wijnen; van ‘easy’ verfrissende witte wijn tot ‘deep’ intens rood en ‘bubbly’ cava. Naast diverse wijnbenodigdheden kun je nu dus ook bij fonQ terecht voor een goede fles wijn!

Uitbreiding cadeauassortiment
Een verjaardag, een housewarmingparty of gewoon een etentje bij vrienden thuis? Met een fles wijn als cadeau zit je altijd goed! De wijnen van Grapedistrict zijn dan ook een perfecte aanvulling op ons huidige cadeauassortiment. “Daarbij past Grapedistrict met haar eigenzinnige, verfrissende en kleurrijke kijk op de wijnbranche uitstekend bij ons merk”, aldus Patrick Kerssemakers, CEO van fonQ.

Het ideale bijbestelproduct
“Op fonQ.nl kunnen mensen tot 24.00 uur de lekkerste wijnen en proefdozen bestellen en ze de volgende dag al in huis hebben. Dat is uniek in Nederland en voor een product als wijn ook erg relevant. Daarnaast zijn alle wijnen per stuk verkrijgbaar, waardoor het een ideaal product is om je winkelmandje mee aan te vullen. We hopen dat fonQ-klanten zo op een makkelijke en laagdrempelige manier kennis maken met onze selectie bijzondere wijnen’’, voegt Freek Padberg, medeoprichter van Grapedistrict, hier nog aan toe.

Benieuwd geworden naar de wijnen of morgen een feestje waar je niet met lege handen aan wilt komen? Neem dan een kijkje in onze webshop!