Geef vijf euro shoptegoed cadeau aan je vrienden!

Fonq.nl trakteert! Geef op onze kosten vijf euro cadeau aan je vrienden omdat ze jarig zijn, je iets bijzonders wilt geven of om aan te geven dat je ze waardeert. In samenwerking met onze nieuwe partner Wrapp kun je via Facebook gratis vijf euro shoptegoed cadeau geven, te besteden bij fonq.nl.

Met Wrapp kunnen gebruikers van Facebook elkaar iedere dag cadeaubonnen geven. Deze bonnen worden vervolgens verzilverd met een app op de mobiele telefoon of via de computer. Je kunt iedereen apart een bon schenken maar ook online een bijdrage betalen aan een gezamenlijke geschenkkaart.

Om je vrienden met een cadeaubon van fonq.nl te verrassen en te verblijden, download je de Wrapp-app via www.wrapp.com.

Begin vandaag nog te Wrappen!

Over Wrapp
Het Zweedse Social gifting platform Wrapp werd eerder gelanceerd in Scandinavische landen, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. Bij de aankondiging van een Nederlandse entree, vorige maand, liet de start-up al weten ‘warm te zijn onthaald’ door Nederlandse retailers. Op de lijst met de eerste participanten staan zowel online, offline als multichannel retailers. In totaal zegden 14 partijen hun medewerking toe.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

4 Reacties

 • X-jes

  14 Jun 2012 17:34
 • groetjes leuke aktie van fonq voor jou

  18 Jun 2012 15:37
 • groetjes xx

  18 Jun 2012 19:31
 • waar zie ik de uitslag van de 11 loten die ik inzond?

  01 Jun 2017 15:08

Plaats uw reactie