Gezocht: stoere brandweerpoes

Ik was in extase toen de postbode de Cat Play House bij mij thuis afleverde. Ik leek bijna op één van de dames uit de Zalandoreclame. Ik duwde de verpakking onder de neus van mijn kat, Teigetje. ‘Dit is voor jou! Een brandweerwagen!’, jubelde ik. Maar al gauw bleek dat mijn kat Teigetje niet net zo enthousiast was als ik.

Met mijn tong uit mijn mond vouwde ik de brandslangen, de uitschuifbare ladder en de zwaailichten en ontstond er een brandweerwagen (je hebt er geen druppel lijm bij nodig!). Teigetje sprong van de bank, rekte zich uit, wierp een blik op mijn knutselkunsten en verdween met een vaart door het kattenluik. Mijn vader, een echte brandweerman, riep haar weer naar binnen en gaf haar commando’s om in de brandweerauto te gaan zitten. De commando’s werden niet opgevolgd. Als Teigetje wenkbrauwen had gehad, dan had ze er eentje heel hoog opgetrokken. En als ze dan ook nog eens kon praten had ze gezegd:  ‘Ja dag, mij niet gezien! Ga jij maar in die wagen zitten, meneer de brandweerman’. Ze heeft er een keer ingezeten voor de fotoshoot, met haar koppie uit het dak gestoken en haar staart tussen de wielen.

Conclusie: De Cat Play House is een vernieuwend speeltje, slaap- en verstopplek voor katten die stoer genoeg zijn om erin te kruipen. Je kunt je kat ook verrassen met robuuste tank of een knus vliegtuigje.Fonq. Brandweerpoes

Geschreven door: Bij fonq.nl ga ik bloggen over toffe gadgets, meubels en andere hebbedingen die ik niet wil missen (en jij misschien ook niet). En ze zijn allemaal, voor mij heel belangrijk, ook nog eens betaalbaar!

Plaats uw reactie