Gieten als (het) kan


Koffiepot of gieter?

Ik vind het altijd weer lastig om een cadeau te scoren. Allereerst kom ik er pas op het laatste nippertje achter dat er een cadeau moet komen (ik ben dus zo’n type die al de verjaardagen vergeet!). Maar ook wil ik een persoonlijke touch aan het cadeau geven. Dit houdt in dat ik niet zomaar een bon koop, maar echt opzoek ga naar een leuk presentje in stijl. Maar wat geef je bijvoorbeeld je zus,  die aan de ene kant alles al heeft, maar aan de andere kant ook juist weer met alles blij is?

Toen ik in mijn wanhoop uiteindelijk besloot om maar een cadeaubon bij fonq.nl te bestellen (Ja leuk hè, ze hebben ook cadeaubonnen!) stuitte ik op deze leuke kan.  De Xala Lungo Gieter. Nou ja gieter. Ik moest gelijk aan mijn zus denken. Ze heeft namelijk een geweldige zeefdruk hangen van Klaas Gubbels. (Nederlandse kunstenaar die bekend is geworden met het tekenen van stillevens als tafels, stoelen en koffiepotten).  Hoe grappig de gelijkenis. En hoe fijn is dan de bezorgservice van fonq.nl. Voor 24 uur besteld, heb ik hem de volgende dag al in huis!

De gieter is in zeven kleuren te bestellen, ik kies uiteraard voor zwart, zodat hij prachtig kan pronken naast de zeefdruk van Klaas!

 

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

1 reactie

  • Simone zegt:

    Hartstikke leuk idee inderdaad! En fijn inderdaad dat je online kunt bestellen.

    27 May 2013 12:08

Plaats uw reactie