Handpresso

Innovatie à la minute

Waar je ook bent, in een handomdraai maak je een overheerlijke espresso met de Handpresso Wild Hybride. Deze draagbare innovatie is compact en zeer eenvoudig te bedienen. De Handpresso werkt zonder stroom en heeft een druk van 16 bar wat zorgt voor een smaak die je verwacht uit de beste espressomachines.

De speciale Espresso Pods zijn van hoge kwaliteit, na één druk op de knop voorzie je jezelf van een kopje heerlijk geurend aroma, vol van body met een perfecte schuimlaag. De melange is opgebouwd uit arabica koffiebonen uit Brazilië, Colombia, Costa Rica, Guatemala, Nicaragua, Uganda en Indonesië. Het design van Handpresso staat in het teken van eenvoud.

Handpresso Wild Hybride

Het enige wat er voor een kopje nodig is; heet water en een E.S.E. Espresso Pod of gemalen koffie. De speciaal ontworpen Pods staan voor Easy Serving Espresso, met deze Pods krijg je een overheerlijke espresso mét schuimlaag en dat allemaal zonder geknoei!

– Afmetingen: L 22 x B 10 x D 7 cm
– Druk: 16 Bar
– Waterreservoir: 50 milliliter
– Gewicht: 476 gram
– Geschikt voor: Losse, gemalen koffie en E.S.E. pads

Handpresso Outdoor set Portable Espresso

Een uniek en prachtig cadeau, deze complete set biedt alles om je kopje koffie à la minute te verrijken. De geïsoleerde thermosfles houdt je hete water op temperatuur, om op ieder gewenst moment de Handpresso te vullen. Gezelschap komt niets tekort, de set bevat namelijk vier kopjes.

– Gewicht complete koffer: 1481 gram
– Thermisch gevormde hardcase
– Afmetingen koffer: L 25,5 x B 20 x D 8,6 cm
– Inhoud thermosfles: 320 millilter
– Thermosfles met RVS behuizing

Koffie to go krijgt een nieuwe betekenis. Eerder op staan om je thermoskan te vullen of in de rij staan bij de koffiebar is passé. Verse koffie à la minute, ervaar de luxe en maak met Handpresso een kopje koffie, wanneer jij daar zin in hebt. Een fantastisch compact design voor onderweg, om altijd bij de hand te hebben. Ideaal tijdens een stuk wandelen, een lange reis met het OV, in de auto op weg naar de wintersport of die file waar geen einde aan lijkt te komen, kortom er is altijd wel een goed moment voor een heerlijk kopje koffie.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie