Heerlijk genieten in de hangmat

Is het niet heerlijk om in de zon een dutje te kunnen doen in een hangmat? Lekker doezelen terwijl je zachtjes heen en weer schommelt? Wij hebben een hangmat in de tuin. Deze heb ik ooit gekregen van een kennis die in Brazilië woont en werkt. We hebben een pergola in de tuin gebouwd en haken eraan gemaakt voor de schommel én voor de hangmat. Al onze gezinsleden genieten ervan, maar ieder op zijn eigen manier. Mijn man ligt graag te doezelen in de hangmat. Ik ook, maar ik word meestal gestoord door spelende kinderen…

De kinderen spelen al jaren, samen met vriendjes, in de hangmat. Met meerdere kinderen tegelijk zijn ze er vaak te vinden. De grootste lol hebben ze! Ze klimmen, zich vasthoudend aan de hangmat, naar boven naar de haken. Of ze liggen er gezellig in te kletsen. Maar ze kunnen er ook goed ruzie in maken! De benen liggen er natuurlijk verstrengeld in, wat nogal eens voor onrust zorgt. Maar nu wordt de hangmat te klein… Of de jongens te groot… In ieder geval kunnen ze niet zo makkelijk meer met meerdere kinderen tegelijk erin spelen.

In de webshop van fonq.nl zag ik een tweepersoons hangmat. Dat lijkt me ideaal! Ze hebben dan meer ruimte om te liggen en krijgen dan ook minder snel woorden. En ík? Ik heb dan ook meer ruimte om erin te liggen zonder dat er meteen een paar blagen bovenop me liggen! Of gewoon gezellig met mijn man samen doezelen in de zon, naast elkaar. Ik geniet al van het idee.

De tweepersoons hangmat is gemaakt van stevig en weerbestendig materiaal en kan een gewicht van 160kg dragen. Hij is 350cm lang en 160cm breed! En hij is ook nog eens in twee kleuren verkrijgbaar!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

2 Reacties

  • Sanne zegt:

    Zeer handig die hangmatten! net 1 besteld via jullie

    27 Jan 2014 13:53
  • Ga er ook eentje halen!

    06 Feb 2017 17:37

Plaats uw reactie