Heerlijk, helder… water!

Ik drink het liefst water. Frisdranken vind ik niet lekker. Ik maak wel eens verse sapjes in de blender, maar een lekker glas water gaat voor mij boven alles. Wel pimp ik mijn water op, met een schijfje limoen en wat verse muntblaadjes erin. Heerlijk! Toch wil ik liever niet dat de limoen en mint in mijn glas terecht komen. Dat drinkt niet makkelijk. Op zoek bij mijn favoriete online warenhuis fonq.nl vond ik deze fijne waterkan. Ideaal want de handige deksel bevat een filter waardoor de limoen, mint of ijsklontjes niet in je glas terecht komen.

TIP: Gooi ook eens bramen of frambozen in het koude water, ze zorgen voor een subtiel fris tintelend smaakje!

Wat ik minder interessant vind van zo’n doorzichtige kan is de kalkaanslag. Ook al was ik hem met de hand af (wasmachine zorgt voor een snelle kalkaanslag). Gelukkig heeft www.fonq.nl hier ook een oplossing voor namelijk  de Rieder karafreiniger. In een potje karafreiniger zitten 30 balletjes, die vuil en vlekken uit de karaf verwijderen.  Het werkt als volgt: vul de karaf voor de helft met water, voeg de balletjes toe en draai ze ongeveer twee minuten rond. Uitspoelen en klaar. De balletjes zijn herbruikbaar, dus  vang ze wel op bij het uitspoelen.

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

1 reactie

  • John zegt:

    Erg mooie waterkan en heel handig die reinigingsballetjes!

    11 Jun 2013 10:39

Plaats uw reactie