Het nieuwe fonq.nl magazine!

Een kijkje achter de schermen

Ingepakte cadeaus, slingers, macarons en champagne; het schieten van de foto’s voor het nieuwe fonq.nl magazine was letterlijk één groot feest! Natuurlijk werd er ook keihard gewerkt en ging er een lange voorbereiding aan vooraf, maar het resultaat mag er zeker zijn! Kijk mee achter de schermen bij de fotoshoot voor het nieuwe fonq.nl magazine inclusief een making-of filmpje!

In het nieuwe magazine nemen we je mee in het verjaardagsfeestje van Marieke en alles wat daar omheen hoort: van het maken van hapjes in de keuken en jezelf optutten in de badkamer tot het huis opfleuren met kleurrijke bloemen! Als alles en iedereen klaar is, kunnen de gasten komen. Er wordt getoost buiten bij de vuurkorf en gespeeld met de kids, maar er worden natuurlijk én vooral ook cadeaus uitgepakt!

Het Making-Of Filmpje!

The making of - het fonq.nl magazine

Marieke en Jan-Noud maken verse Italiaanse pasta voor de gasten. 

The making of - het fonq.nl magazine

Wie jarig is, krijgt natuurlijk cadeautjes! 

The making of - het fonq.nl magazine

Ook voor de kids is het één groot feest en wordt er fanatiek getwisterd!

The making of - het fonq.nl magazine

Fotograaf Lars; druk bezig met de coverfoto.

Vers van de pers

Vers van de pers! 

Elk halfjaar brengt fonq.nl een nieuw magazine uit welke je ontvangt bij je bestelling. Het magazine staat vol met de leukste en meest bijzondere producten van de beste merken. Heerlijk om doorheen te bladeren en inspiratie op te doen voor alles in en om het huis. Ook benieuwd naar het eindresultaat? Vanaf vandaag wordt het nieuwe fonq.nl met je bestelling meegestuurd!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie