IJs(koud) de lekkerste

 Homemade!

Voor mij is ijs zo’n lekkernij. Ik kan het zomers en winters eten. Je kunt me er zelfs voor wakker maken. Elk ijsje wat zelfgemaakt is gaat erin als ….ijs. Yogurtijs, roomijs, waterijs, ALLES als er maar IJS bijstaat.

Mijn Surinaamse schoonmoeder maakt al jaren Surinaams schepijs, aangemoedigd door dit homemade gebeuren ben ik gaan experimenteren met mijn ijsmachine van fonq.nl. En ja hoor, echt jammie mijn boerenjongens yogurtijs, mijn perenijsjes gemaakt van perensap of mijn soya-advocaatijs.

Mijn ijsmachine draait maar door. Ik zet hem ook niet eens meer in de kast. Standaard pronkt de machine op mijn keukenblad. En zeg nu zelf, hij mag best gezien worden. Je kunt de Magimix Le glacier ijsmachine in zes kleuren bestellen: chroom, rose, blauw, wit, paars en rood. De magimix heeft een inhoud voor 1,5 liter ijs te maken. Ik ben helemaal verslaafd.

TIP: Wist je dat je twee jaar garantie krijgt op de meeste producten die je bij fonq.nl besteld?

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

2 Reacties

  • Prince zegt:

    Deze serie heeft weer een heel groot HEB-gehalte (heb een voorproefje gehad op de vaekubrs), dat wordt weer sparen!!! ;)Leuk, leuk, leuk!! En een prachtige combi roze/blauw met grijs! Superkaart!

    25 Feb 2015 08:37
  • Henry zegt:

    Leuk apparaat! Inderdaad de HEB-gehalte is leuk, maar het is ook een nuttig apparaat!

    25 Jan 2017 19:41

Plaats uw reactie