Een lekker windje!

Ik ben “fan”!

Met tropische temperaturen is het soms snikheet in mijn huis. Wonend aan een drukke verkeersstraat is het ook geen pretje om de ramen tegen elkaar open te zetten. Wanneer ik dit doe, waait  al het vuil binnen en blijf ik poetsen. Bovendien moet je tegen elkaar schreeuwen om boven het getoeter en geraas uit te komen. Een ventilator is dan de uitkomst. Ik heb er al eentje aan het plafond boven mijn bed hangen, maar een ‘portable’ fan zou ook erg prettig zijn. Dus ging ik hiernaar op zoek.

Kieskeurig als ik ben heb ik wel een ‘eisen’ lijstje. Mijn nieuwe windmachine moet er mooi uit zien en hij moet ook niet te licht zijn, zodat je hem niet snel omver stoot. Bij het online warenhuis fonq.nl heb je een goede keus en ook niet onbelangrijk prijstechnisch  interessante ventilatoren. Ik heb gekozen voor de Stadler Form Charly Ventilator Groot. Mijn fan is te verstellen qua richting en snelheid. Bovendien is hij geïnspireerd op een vliegtuigturbine, wat stoer en design oogt. Kom maar op met die hittegolf. Ik houd mijn hoofd koel!

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie