In de kijker

Gezellig met zijn allen

Je hebt soms van die maanden waarin het lijkt dat iedereen trouwt. Voor mij is dat de maand juni. Hij staat helemaal vol met bruiloften. Gezellig hoor die feesten. Bij elke trouwerij ligt er weer een creatief gastenboek. De één heeft een tafellaken waar de genodigden hun naam of een leuke anekdote op kunnen zetten. De ander heeft polaroids bij de ingang, waarop iedereen een gezellige krabbel of babbel kan schrijven. Een derde maakt een videoboodschap van alle genodigden. Om weer iets origineels te vinden, kwam ik bij fonq.nl de Leitmotiv Hanglamp Vrienden tegen. Het lijkt mij een leuk alternatief voor het polaroidboek. In de lamp passen veertien foto’s. Waarschijnlijk zal het bruidspaar steeds de foto’s moeten verwisselen.

De lamp is leuk voor iedere gelegenheid waarbij vrienden gezamenlijk een cadeau geven. Zo kan elke vriend bij bijvoorbeeld een jubileum/ verjaardag een foto van hem/haar met  het feestvarken in de lamp hangen. Je kunt kiezen tussen zilveren frames of zwarte raampjes. Gezellig toch, zo heb je iedereen bij elkaar en in de kijker.

TIP: Voor een stylisch uiterlijk van de lamp, kun je i.p.v. kleurenfoto’s zwart/wit beelden gebruiken.

 

 

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie