Is de tuin al helemaal lenteklaar?

Nu de lente weer begint start ook het nieuwe tuinseizoen. Je krijgt spontaan lentekriebels. Lekker naar buiten in je eigen stukje natuur, de tuin of het balkon! Alles komt weer tot leven. Geniet van de kleurrijke bloemen, heerlijk frisse geuren en natuurlijk de zon. Het kan nog best fris zijn in maart maar je kunt al prima buiten zitten als het zonnetje schijnt.

Het is extra genieten als je tuin of terras er helemaal tip top uit ziet! Daarom is het weer tijd om de tuin of het terras in lentesfeer te brengen. Tuinbezitters gaan al vol nieuwe ideeën in de tuin aan de slag om hun tuin lenteklaar te maken. Wij bij fonq.nl  zijn er al helemaal klaar voor en jij?

Ben je nog op zoek naar inspiratie, nieuwe ideeën of mis je die groene vingers maar wil je wel een mooie nieuwe lentetuin?  Laat je dan gratis adviseren en win een tuinadvies op maat!  Zaterdag 24 maart geeft Marie-Claire, van tuinontwerp-op-maat.nl, tuinadvies bij fonq.nl.  In de showroom van fonq.nl  in Utrecht zal zij tussen 11.00 en 14.00 uur advies geven op tuingebied.

Het enige wat je hoeft te doen is een plattegrond en wat foto’s van je tuin mee te nemen en Marie-Claire doet de rest.  In een 20 minuten durende adviesgesprek heb je zo een tuinadvies op maat!

Wil jij dit voorjaar in een mooie lentetuin kunnen zitten? Wij geven zeven keer ‘ tuinadvies op maat’ weg! Laat ons in een reactie op de blog weten waarom jij dit tuinadvies wilt winnen.  Wie weet ben jij dan één van de zeven gelukkigen die binnenkort weer een prachtige tuin heeft!

We gunnen iedereen het tuinadvies op maat, daarom zou het zonde zijn als prijswinnaars uiteindelijk niet naar het tuinadvies kunnen komen. Daarom willen we je vragen er wel rekening mee te houden in je agenda, dus noteer alvast:  Zaterdag 24 maart, tussen 11.00 en 14.00 uur, aan de Kobaltweg (vlak langs de A2) in Utrecht.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

6 Reacties

 • Carola zegt:

  Mijn tuin, althans het moet doorgaan voor tuin.
  Het is een woestenij qua wildgroei, terras van maar 1m2, verzamelplaats voor dode planten.

  Kortom inspiratie kom ik tekort om een mega klus te klaren, heb ik plek voor een veranda.?.
  waar komt de schuur.?. Hoe kan ik die afschuwelijke nieuwbouwwijk camoufleren.?.
  Hoe combineer ik ruimte voor ontspanning met groen.?. En waar laat ik die super gave Weber BBQ die ik bij Fonq heb besteld.?.

  HELP

  14 Mar 2012 15:10
 • In 2005 hebben wij ons tuin aan laten leggen en het is mooi maar meneer de floepert heeft het e.a. niet gedaan zoals afgesproken en is de beplanting heel zuinig. Iedere jaar houden we een lege plek en geeft de buuf wat advies en een plantje of wat bolletjes maar het sluit niet aan met de rest van de tuin en stoort ons. Daarnaast zijn de natuursteen tegels gaan zakken en liggen nu lager dan de vlonders… de kids struikelen de hele tijd! Die moeten dus vervangen worden maar voor wat? Nieuwe vlonders… kunstgras… stenen? Onze tuin heeft een beetje hulp nodig om weer mooi te worden en wij weten niet waar we moeten beginnen, welke planten horen bij elkaar, welke groeien nou op welke plek het beste en hoe maak kunnen we onze tuin maken zodat iedereen een plekje kan vinden of dat nou mijn man is die van een biertje in het zonnetje houdt, de kinderen zijn die graag hutten willen bouwen en piraten willen spelen, de kat zodat ze niet meer bij de buren poept en moedertjelief die graag buiten zit maar rood wordt zodra de zon denkt te gaan schijnen! 7 jaar verder is een beetje advies nodig zodat de tuin met ons meegroeit en dat we nog vele jaren van het kunnen genieten!

  16 Mar 2012 09:34
 • In juni 2011 is onze Pim geboren. Tot die tijd hebben we genoten van de “kant – en – klare” tuin die we in 2004 hadden overgekocht. Stenen borders, mooie tegels en een vijver met vissen. Na 8 jaar en zeker met de komende zomer in het verschiet willen we graag naar een kindvriendelijke tuin. Geen vijver, een stuk gras om op te spelen en verder een tuin die van ons is. Dat is onze wens. We zijn al druk in de weer met schetsen en ideeën, maar het sublieme ontwerp is er nog niet bij. Inmiddels is de tuin al half leeg om onszelf te stimuleren, maar hebben we het laatste zetje in de rug nodig. Wat willen we waar hebben?
  We zijn op zoek naar een advies om van al onze ideeën een geheel te maken.
  Met vriendelijke groet,
  Martijn Tollenaar

  18 Mar 2012 17:50
 • Als starters valt het niet mee om een leuke, betaalbare woning te vinden. Nu dat toch is gelukt, komt de woning toch al gauw op de eerste plaats en de tuin op de laatste: erg jammer, met het oog op de komende zomer en het feit dat we het heerlijk vinden om eindelijk een tuintje te hebben! Maar omdat we nooit meer dan een klein balkonnetje hebben moeten stylen, hebben we geen idee hoe we onze tuin vorm kunnen geven. Het is een ‘onderhoudsvrije tuin’ (=alleen maar stenen en een lelijke vijver) van 66 m² (11m diep en 6m breed). We zouden het super vinden om advies te krijgen hoe we van onze tuin een gezellige, romantische en kindvriendelijke tuin kunnen maken!

  22 Mar 2012 14:22
 • Meike zegt:

  Met dit schitterende weer wensen we natuurlijk iedereen een prachtige tuin. Gefeliciteerd! Jullie hebben allemaal gewonnen! De informatie is per e-mail aan jullie verstuurd.

  23 Mar 2012 09:46
 • ergelijk wanneer je mee wilt doen met de puzzel tuinseizoen aug 17 en ik krijg de puzzel niet verzonden! echt!

  08 Aug 2017 18:16

Plaats uw reactie