Cadeautip| Koffieleuten uit een cameralens

Drinkbeker Camera lensIk zette op de vroege zondagmorgen in de kantine van mijn werk mijn nieuwe aanwinst, de Drinkbeker Cameralens, onder de koffiemachine. En drukte nonchalant op de knop ‘Coffee’, ondertussen floot ik er hard bij om de aandacht van mijn collega’s te trekken  Hun ogen gingen van mijn drinkbeker, die werd gevuld met dampende koffie, naar mij en weer terug. Ik zag zes opgetrokken wenkbrauwen en twee handen die voor de monden werden geslagen. ‘Stop! Je bent nog niet wakker volgens mij! en ‘Kijk uit! Dat kan ie niet aan hoor’, werd er geroepen. Ik grijnsde van oor tot oor. Mijn eerste missie is geslaagd! Ik ben nu al dol op mijn Drinkbeker Cameralens.

Als je snel kijkt is de Drinkbeker Cameralens niet van een échte cameralens te onderscheiden. De beker is tot in de kleinste details uitgewerkt, met schuifknopjes (die jammer genoeg niet heen-en-weer kunnen schuiven) en de deksel is in de vorm van een lenskap. De deksel kan je ook gebruiken als onderzetter of als koekjeshouder (paaseitjes kunnen natuurlijk ook). Het enige minpunt is dat je de deksel niet op de drinkbeker vast kan schroeven. Hollend naar een vroeg college of in de auto zal ik niet adviseren ‘m mee te nemen. De Drinkbeker Camerlens is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering.

Drinkbeker Camera lens

Heb je een vader waar je op vakantie altijd uren op moet wachten, omdat hij de perfecte foto wil schieten van een zonnebloem? Of een oma die fotoboeken vol heeft van haar poezen? Dan weet je vanaf nu uit welke beker hij of zij het allerliefst koffie of thee zou willen drinken…

Geschreven door: Bij fonq.nl ga ik bloggen over toffe gadgets, meubels en andere hebbedingen die ik niet wil missen (en jij misschien ook niet). En ze zijn allemaal, voor mij heel belangrijk, ook nog eens betaalbaar!

Plaats uw reactie