Koken met woorden

Je neemt een magnetische koelkastdeur (of een magneetmuur), honderden woorden uit de Koelkastpoezie en een flink portie creativiteit. En voila: laat de mooiste zinnen maar op jouw koelkast verschijnen! Koken doen we met pannen, groente, rijst en pasta. Ik kook tegenwoordig ook met woorden.

Grabbelend tussen de honderden woorden (in een mooi en handig doosje) verzamel ik de mooiste bij elkaar. Ik maak rare zinnen en verzin kleine sprookjes (met alleen een begin en een eind). Ik laat lieve (of juist dringende) berichtjes achter voor mijn vriend en ik maak een boodschappenlijstje. Helaas zijn de ‘eetbare woorden’ wel beperkt. Maar elke dag chocolade, een blik perziken en ijs op mijn lijstje vind ik niet verkeerd.

Die lieve berichtjes voor mijn vriend worden soms een beetje vreemd, omdat ik woorden mis. Zo prijken er op dit moment deze zinnen in de keuken: ‘Jouw lichaam is lekker’ en ‘Ik zie je schoonheid’. Dat kan stukken beter (met de Koelkast Poezie Liefde)! Met die woorden kun je jouw geliefde elke dag verassen met lieve, zoete woordjes. Wil je liever zinnen maken die in de boeken van de Vijftig Tinten serie te vinden zijn? Spannend, sexy en een tikkeltje ruig. Dan is er ook de Magnetic Poetry Erotic kit. Samen koken is vanaf dan nooit meer hetzelfde!

Veel ‘kookplezier’!

                      

 

Geschreven door: Bij fonq.nl ga ik bloggen over toffe gadgets, meubels en andere hebbedingen die ik niet wil missen (en jij misschien ook niet). En ze zijn allemaal, voor mij heel belangrijk, ook nog eens betaalbaar!

1 reactie

  • Leuk bedacht. Grappig ook dat zo veel mensen magneetjes op hun koelkast hebben. Toch kijk ik liever wat er in de koelkast staat. Ga zo is beginnen aan mn heerlijke slagroom taartje:)

    05 Dec 2013 16:28

Plaats uw reactie