La douce France

Lekker geurig

Als kind gingen we altijd op vakantie naar Frankrijk. Als ik dan op de plaats van bestemming uit de auto stapte, rook ik nieuwe geuren, een mengelmoes van kruiden en bloemen, een beetje zoet, notig en muskusachtig. Zelfs de wind was anders, lekker warm.

Nog steeds kan ik bij een bepaalde geur die herinneringen van mijn Frankrijk-jeugdvakanties terughalen. De zeep en douchelijn van Compagnie de Provence bevat een vakantiealbum vol jeugdsentiment aan geuren. Ik kon mijn lol niet op toen ik op fonq.nl een heel assortiment tegenkwam. Van navulling voor een handzeep tot een leuke cadeauverpakking voor lekkere frisse producten voor onder de douche. Alleen al de namen: Savon de Marseille en Mediterranean Sea. Alle bloemensoorten worden verwerkt tot heerlijke luxe bad- en douchebenodigdheden. Wat dacht je van Olive & Lavender, Orange Blossom, Wild Rose of Fresh Verbena.

Je kunt kiezen uit verschillende giftboxen, bijvoorbeeld een ratatouille van diverse producten in de Giftset Discovery van Compagnie de Provence. Deze bestaat uit een douchegel, body lotion, handcrème en een blok echte Marseille zeep uit de Extra Pur serie. Of een set van twee producten voor in de keuken, toilet of badkamer. Zoals de Mediterranean Sea vloeibare zeep en handcrème.

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie