Laat maar hangen!

Heerlijk lui wezen

Met de vakantie in aantocht wil ik mijn tuin ook een vakantiegevoel geven. Een lekker weg in eigen tuin idee! Dit houdt voor mij in heerlijk luieren, zalig niets doen, beetje rondhangen, rustig wegdommelen en vooral uitrusten. Een ideaal moment om de hangmat tevoorschijn te halen. Ooit heb ik een prachtige hangmat meegesjouwd uit Mexico, maar mijn bomen in de tuin zijn niet echt hangmat-proof. Om de hangmat weg te gooien vind ik zonde, want die loomheid van liggen en schommelen is voor mij toch een ultiem vakantiegevoel. Bij dit soort dilemma’s ga ik altijd even kijken op www.fonq.nl. Zij hebben vaak handige oplossingen voor deze problemen. En ja hoor de Barco standaard van La Siësta is een handige manier om een hangmat op te hangen. Kijk eens hoe super handig dit systeem is. Je zet hem gewoon neer waar je hem hebben wilt, In de schaduw of juist in de zon. De standaard is gemaakt van sparrenhout, wat ik weer leuk vind als alternatief voor boomstammen. Je kunt namelijk ook een kunststof standaard bestellen. En wat ook nog zo makkelijk van fonq.nl is. Je kunt een product voor 30 dagen op zichttermijn krijgen.

TIP: Let wel even op dat de afmetingen kloppen.

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie