Lekker ouderwets in de fatboy collectie

Zachte materialen, antiek borduurwerk en bloemenmotief verenigen zich

De behoefte naar traditioneel, verantwoord en duurzaam neemt toe. Geen vluchtige hype, maar een ware trend op het gebied van interieur anno nu. Haken, breien en borduren zijn typische voorbeelden van eeuwenoude ambacht, deze trends zijn vertaald in de fatboy collectie.

Het vertrouwde beeld van moeders en grootmoeders die aan het haken, breien en borduren zijn, geeft een warm gevoel. En dat gevoel willen we graag terugzien in huis. Harde materialen maken plaats voor zachte materialen, de drang naar warmte en zachtheid is door de crisis sterk vergroot. Deze behoefte wordt vervuld met de zachtheid en unieke designs van de collectie van fatboy.

Een scala aan prachtige kleuren en verschillende prints. De originele zitzak in een bijzondere uitvoering. En waar loungen een waar begrip is geworden, in onze stressvolle en drukke maatschappij, biedt fatboy voor in- en outdoor alles wat je nodig hebt. Dezelfde prints en kleuren omhullen een nieuwe vorm, het cuscino loungekussen. Past een loungekussen of zitzak niet in je huis? Kleur je huis met een vrolijk bloemenmotief, ga voor de print van antiek borduurwerk of Perzisch tapijt door te kiezen voor een vloerkleed van Fatboy. Dit non-flying carpet past in ieder huis en is eenvoudig te koppelen via iconische rode knopen, eindeloos spelen met kleuren en formaten.

Fatboy, een merk dat staat voor inspiratie, kleuren, vormen en prints in samenwerking met de vertrouwde functionaliteit.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie