Leuke App – SnapAR

Heb je al genoeg van de vele like en deel acties op Facebook? SnapAR biedt een wel heel bijzondere manier van korting en prijzen verdienen: door middel van foto’s met virtuele producten. SnapAR staat voor ‘Snap Augmented Reality’ en stelt je in staat om foto te maken met virtuele items, welke vervolgens op je social media zijn te delen. Hoe meer like & shares op een foto, hoe meer ‘Fans’, welke vervolgens in te wisselen zijn prijzen -variërend van korting op mode items tot nieuwe producten.

Klik hier of op de afbeelding om SnapAR te downloaden in de app store

Banner-SnapAR

Augmented reality in foto’s
Augmented reality staat voor ‘toegevoegde realiteit’ en stelt gebruikers in staat om virtuele elementen in de cameramodus van een smartphone te zien. Deze recent ontwikkelde technologie biedt interessante mogelijkheden voor mobiele ontwikkelaars en adverteerders. In het geval van SnapAR worden virtuele producten in het scherm weergeven, welke door gebruikers handmatig in grootte kunnen worden aangepast. Producten variëren van commerciële items als kleding en huishoudelijke producten, tot grappige elementen als karikaturen, dieren, snorren en brillen.

Delen en Fans verzamelen
Nadat de gebruiker een foto in de SnapAR app heeft gemaakt, kan de foto op diverse social media gedeeld worden. Naast Twitter en Facebook, is de foto tevens per e-mail te delen. SnapAR geeft elke foto een unieke link naar de publieke site mee waarop de gebruiker het aantal likes en shares kan bijhouden. Het totaal aantal likes en shares wordt opgesomd en weergegeven als het aantal ‘Fans’ bij een foto. Het is aan de gebruikers om zo veel mogelijk Fans op hun foto’s te verzamelen.

Prijzen verdienen
Sinds kort staan er enkele fonq.nl Producten in SnapAR. Maak een leuke foto, share hem op facebook en regel zoveel mogelijk likes!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

2 Reacties

  • Fransisca zegt:

    Handige manier zeg!

    22 Mar 2013 14:17
  • Super idee en ben benieuwd of dit ook zal werken. Ik ga de app in ieder geval downloaden, al vind ik het vaak wel naar om veel gegevens te delen op Facebook en dan maar af te wachten of mensen het zullen delen. Het is zo schaamtelijk als dit niet gedaan wordt he:P

    08 Apr 2013 12:20

Plaats uw reactie