Mailorder Solutions aanwezig op 'Global E-commerce Summit 2009' in Monaco

De Global e-Commerce Summit 2009 vindt van 26 tot 28 oktober 2009 plaats in het Grimaldi Forum te Monaco. Dit evenement zal in de eerste plaats een dieper inzicht geven van de globale impact en kansen van e-commerce. Tevens zal er de ruimte zijn om belangrijke tendensen, culturele verschillen of regionale strategieën met andere e-commerce professionals te bespreken en een mondiaal netwerk verder uit te bouwen.

GlobalecommercesummitIn navolging van de succesvolle editie: Global e-Commerce Summit 2008 in Amsterdam, belooft het evenement dit jaar wederom een inspirerend en educatief platform te worden, met verschillende conferenties, 2 networking evenementen en 25 exposanten. Deze tweedaagse bijeenkomst vormt de perfecte basis om ervaringen uit te wisselen op het gebied van e-commerce.

Hieronder een korte  samenvatting van artikelen die zijn verschenen naar aanleiding van de eerste Global e-commerce Summit 2008 in Amsterdam:

– Op InsideTravelFacts staat een interview van Gino Goossens met Kelly Mooney van Resource Interactive.
– Samenvatting van dag 1 op Twinkle: Gezien op de eerste dag van de Global E-commerce Summit
– Samenvatting van dag 2 op Twinkle: Global E-commerce Summit: dag twee
Interview met Paul Nijhof, CEO van Wehkamp.nl
– Interview van Arjan van Oosterhout met Russell Harte van Boots.com
Interview met Monica Luechtefeld van Office Depot

Helaas konden wij er vorig jaar in Amsterdam niet bij zijn. Ik heb goede verhalen gehoord van collega’s uit de markt, dus dit jaar zijn we zeker van de partij.  Gelukkig is het dit jaar niet in Amsterdam maar in Monaco, ze hadden een vervelendere locatie kunnen uitkiezen.

Ik zal elke geinteresseerde/follower via Twitter op de hoogte houden (#GES09) van de lezingen en bijeenkomsten.

Tijdens de komende Global E-commerce Summit organiseert Thuiswinkel.org in samenwerking met zusterorganisatie Becommerce.be een netwerkevent voor deelnemers uit de Benelux op maandag 26 oktober.
Wellicht tot daar!

Geschreven door: CEO fonq.nl

Plaats uw reactie