Memory Lane

Retro of nostalgie?

De verjaardag van mijn vriend staat voor de deur. Elk jaar weer wat bedenken voor een man, die bijna alles heeft, is best lastig. Gelukkig kan ik op fonq.nl altijd wat vinden. Bij de categorie audio vond ik deze geweldige old school platenspeler. Zo leuk want nu kunnen we samen genieten van nostalgische krakende platen, maar tegelijkertijd onze favorieten muziek ook overzetten op de computer. Alhoewel ik moet bekennen dat zo’n avondje platen draaien wel heel romantisch is en leuke herinneringen worden opgehaald. Ook wordt er op het verjaardagsfeest opeens spontaan een popquiz gespeeld.

Voor degene wiens LP’s op de zolder staan te verstoffen, zeg ik, kopen deze leuke retro platenspeler.

Helemaal TOP! Hij heeft een eigen voorversterker en je kunt de platen op twee snelheden afspelen. (voor de oudere onder ons, zowel  45 toeren singles als 33 toeren  Lp’s).

TIP: Wist je dat fonq.nl  een handige indeling heeft waardoor je vooraf geselecteerde items krijgt. Gewoon een kwestie met je muis op de hoofdstukjes klikken als bijvoorbeeld cadeaus.  Zo word je snel op goede ideeën gebracht. Wist je trouwens dat je ook een catalogus kunt bestellen? Voor degene onder ons die toch liever een magazine in hun hand vasthouden. 

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie