Na regen komt zonneschijn!

Milieubewust waterreservoir

Ik word zo vrolijk van de handige gadgets bij fonq.nl.  Zo zag ik voor in de tuin deze handige Elho Pure Rain Drop mini kan. Je monteert hem tussen je regenpijp en zodoende  kan het reservoir  automatisch na iedere regenbui vollopen. De gieter kan zo’n 3,5 liter water bevatten. Wanneer er meer water in het reservoir komt, loopt dit automatisch weer terug in de regenpijp. Ik ben onwijs blij met mijn recycle systeem. Ik bespaar water en sproei mijn plantjes met ‘vers’ regenwater.

Fijn is dat de Rain Drop vorstbestendig is. Kan hij mooi het hele jaar blijven hangen.
De afgelopen tijd heeft het genoeg geregend om wel vier gieters te vullen. Voorlopig zijn mijn plantjes en ik goed voorzien van water. Dus let the sun shine!

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie