Pief, paf, POEF!

(re)Styling in mijn tuinhuis

Zo eind maart, medio april ga ik als Amsterdamse- zonder- balkon weer naar mijn volkstuintje. Waar heel luxe een tuinhuis staat met alles erop en eraan. Als ik wil kan ik er van medio maart t/m eind september wonen. Een mooie timing om nu mijn huisje en tuin uit de winterslaap te halen en weer gezellig te maken.

Zoekend op internet vond ik bij fonq.nl een paar stoere accessoires die precies bij mijn kleine wildernis en blokhut passen. Een super speelgoedjeep/zitkussen waar mijn kleine man ook heerlijk een siësta op kan houden. En een te gekke poef/bijzettafel met opbergvak waar zijn speelgoed, mijn tijdschriften of mijn tuinaantekeningen in passen.

Het bijzondere van deze Colorique kussens is, behalve de multifunctionaliteit ook het materiaal. De kussens zijn gemaakt van vintage tentdoek. Precies wat ik zoek. Niet alleen kan het materiaal tegen een stootje (wat echt wel nodig is voor mijn kleine wildebras) maar het is ook makkelijk afwasbaar!

Laat de lente maar beginnen, wij zitten er comfortabel bij!

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie