Sfeerverslag: Maison&Objet 2013

Twee weken geleden was Parijs weer hét mekka voor alle woon- en designliefhebbers. Hier vond namelijk van 6 t/m 10 september de woonbeurs der woonbeurzen plaats: Maison&Objet. Alle grote designmerken presenteerden hier de nieuwe collecties. Fonq.nl nam uiteraard een kijkje; op zoek naar de laatste trends op het gebied van wonen en design! Heb jij Maison&Objet gemist? Bekijk dan snel ons sfeerverslag!

Maison&Objet 2013

Wooninspiratie verspreid over acht grote beurshallen.  

Pastel Muuto Design  Bijzettafeltjes Zuiver

Pretty pastel is de trend! Onder andere gespot bij o.a. Muuto Design (links).

Koper trend stoel  Koper trend lamp

Ook koper is nog steeds de trend en zie je overal terug!

XXL foodplatters  XXL verlichting fatboy

Groot, groter, grootst: ook om XXL-design kunnen we niet meer heen! 

Seletti Bouche lamp  Design House Stockholm Lamp Work

De lichtbron mag gezien worden en is alles behalve saai, zoals deze tafellamp van Seletti (links). Ook zien we bij veel lampen een metalen frame, zoals bij deze hanglamp van Design House Stockholm (rechts).

Seletti Egg of Columbus Hanglamp  Muuto Unfold hanglamp

Daarnaast zien we bijzondere materialen, zoals de hanglamp van Seletti van gerecycled, geperst papier (links) en de Unfold Hanglamp van Muuto Design die gemaakt is van siliconen rubber (rechts).

Welke van deze trends is jouw favoriet? 

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

1 reactie

Plaats uw reactie