Spaanse Plancha

De barbecue smaaksensatie

De knalrode eyecatcher Ninho 2.0 van Barbecook is veel meer dan een gave look. Deze gasbarbecue past namelijk helemaal in het straatje van het nieuwe barbecueën.

De Spaanse Plancha is een concept wat overgewaaid is uit Spanje en door velen omarmd zal worden. Eenmaal geproefd van de Plancha en het buiten koken wordt direct een geheel nieuwe dimensie. Bak de wereldberoemde gamba’s en ervaar een heerlijke aparte smaak.

Het concept is simpel; een gietijzeren bakplaat met een groot kookoppervlak, wat zorgt voor de perfecte bereiding van vlees, vis, groenten en nog veel meer. Het gat in de hoek zorgt voor de afvoer van sappen en vetten. Dit maakt de Plancha vetarm en dus lekker gezond. De afgevoerde sappen zijn te gebruiken als basis voor sauzen. Met het gebruik van de stop kun je eindeloos variëren met de kookmogelijkheden. Gebruik de stop om te koken met vocht of om sausjes te maken. De stop biedt ook het grote voordeel, dat de Plancha hierdoor extra gemakkelijk is schoon te maken.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

3 Reacties

 • Miranda zegt:

  Mooi ding hoor! Zo’n plaat is ook ideaal.

  03 Jul 2013 19:43
 • Simone zegt:

  Lekker voor in de keuken, zou hem er zo bij zetten!

  22 Jun 2016 12:35
 • Marcel zegt:

  ja handig wel toch, ik zou hem ook wel willen.

  18 Nov 2017 15:51

Plaats uw reactie