Spaarzaam licht

Echt design

Misschien een beetje gek, dat ik nu de dagen lengen mezelf bezig houd met het zoeken naar verlichting. Dit keer is het voor de kamer van mijn zoon. Hij is dol op lampjes en wil niets liever dan ze continu aan-of uitschakelen. Niet echt fijn voor de elektriciteitsrekening. Maar ik, of liever fonq.nl heeft de perfecte oplossing voor ons gevonden.

De Plumen design lamp. De peertjes hebben een design vormgeving en ik vind ze alle vijf zo leuk dat ik besloten heb om ze als een mobiel in de hoek van de kamer te hangen. Zeker met die  gekleurde snoeren geeft het een grappig speels effect. De lampen zijn te verkrijgen in twee soorten watt, 9 ( beter bekend als 40) en 11 watt ( hetgeen staat voor 60).

Mijn kleine man moet nu letterlijk tot tien tellen om de lampjes te laten branden. Hopelijk een spaarzame oplossing  en een leuk eerste echte design voor mijn zoontje!

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

3 Reacties

 • Hein zegt:

  Misschien is zo een ledlamp met verschillende kleurtjes en afstandbediening ook leuk. Ledlampen zijn toch vrij zuinig en zo hoeft de lamp niet telkens uit.

  14 Jun 2017 09:57
 • Peter zegt:

  Het is mooi om te zien dat design en duurzaamheid goed samen gaan.

  24 Oct 2017 12:01
 • Ruud zegt:

  Hele fijne oplossing, we hebben hetzelfde in onze thuissituatie. Nu druk bezig met de Kerstverlichting, knipperen van de lampjes blijft een feest.

  15 Dec 2017 09:14

Plaats uw reactie