Spelen met Lego

Mijn oudste zoon in bijna acht jaar. Hij zit in groep 4. Afgelopen schooljaar is hij echt veranderd van een kleine jongen in een klein volwassene. Wat een verschil! Hij is veel rustiger geworden en zijn speelgedrag is helemaal veranderd. Hij pakt nu weleens een boek om te gaan lezen en de spelcomputer is natuurlijk helemaal favoriet. Maar gelukkig vindt hij het ook nog leuk om te spelen.

Begin dit jaar hebben wij zijn kamer opgeknapt. Al zijn speelgoed ging de deur van zijn slaapkamer uit. Behalve zijn Lego en Playmobil. Meer dan ooit speelt hij hiermee. Maar niet meer met de standaard items! Hij is helemaal fan van bijvoorbeeld Star Wars. Op de spelcomputer heeft hij diverse malen een spel van Lego Star Wars gespeeld en dat wordt nu in het echt nagespeeld. Dus nu spaart hij voor Lego Star Wars items. Samen met vriendjes kan hij er uren mee spelen. Voorheen werd Lego in elkaar gezet om er vervolgens niet meer naar om te kijken. Nu wordt er echt mee gespeeld. Het gaat er wel eens wild aan toe. Maar goed, dat hoort bij de leeftijd en het jongen zijn!

Lego heeft verschillende thema’s. Voor jongens vanaf ongeveer 7 jaar is Star Wars, Chima of Technic Lego erg leuk. Maar ook de meiden worden tegenwoordig niet vergeten! Onder het thema Friends is er van alles te vinden, van een paardentrailer tot parkcafé of dierenkliniek. Precies de thema’s waar meiden in geïnteresseerd zijn!

Wist je dat fonq.nl ook veel speelgoed van Lego en Playmobil verkoopt? Kijk maar eens op de website!

Geschreven door: Mijn naam is Susan Nijholt en eigenaar van Yoema (web)redactie en marketing. Sinds 1 oktober 2012 ben ik één van de gastbloggers van de fonq.nl blog. Ik heb 2 kinderen, Jorn van 7 jaar en Yens van 3 jaar.

Plaats uw reactie