Stap 1: Stel doelen

Afvallen, conditie verbeteren, meer energie of fitter worden? Bepaal hoe je lichamelijke gesteldheid op dit moment is. Voor een complete bodyanalyse adviseren wij een lichaamsanalyse weegschaal. Zo zie je in één oogopslag hoe jij er op dit moment voor staat. Bepaal aan de hand hiervan je trainingsdoel.

Kijk kritisch naar de resultaten en haal je grootste valkuil eruit, dit is jouw hoofddoel want hier valt de meeste winst te behalen! Wanneer je doelen gaat stellen is het belangrijk om realistisch te zijn, probeer niet te grote stappen in één keer te maken. Dit voorkomt teleurstellingen, maar maak het jezelf ook niet te makkelijk; je wilt natuurlijk wel iets bereiken! Het behalen van doelen werkt ontzettend motiverend.

Stel jezelf de volgende vragen bij het maken van een doelstelling:

–          Wat wil ik bereiken?

–          Binnen welke periode wil ik dit bereiken?

–          Welke acties ga ik ondernemen om dit te bereiken?

–          Wanneer ga ik deze acties uitvoeren?

–          Zijn mijn antwoorden op bovenstaande vragen concreet, realistisch, haalbaar en meetbaar?

Schrijf al je doelstellingen op, inclusief de antwoorden op de vragen, hang het op een zichtbare plek (het liefst op een plekje waar je deze actielijst elke dag tegen komt) en dan aan de bak!

De aanhouder wint en de resultaten zullen je zonder twijfel motivatie en energie geven. Met welke doelen ga jij aan de slag?

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie