Stap 3: Zorg voor voldoende beweging

Voor velen is de drempel hoog om de sportschool te betreden, bang dat je opvalt tussen allerlei sportschoolfiguren en dat je onervarenheid direct zichtbaar is. Je hebt het  gevoel aangestaard te worden, vooral als  je de apparaten niet snapt en bij elke oefening tien minuten staat te klungelen voordat je van start kunt. En dan zijn er natuurlijk ook nog al die misleidende aanbiedingen, waardoor je binnen no-time vastzit aan een jaarabonnement.
Maar het feit blijft, sporten en bewegen is goed voor je en heb je nodig. Een fit en gezond lijf bereik je door beweging. Je hoeft geen marathons te lopen, de sterkste man van Nederland te worden of uren in de sportschool door te brengen. Neem de trap, pak een keer de fiets of geniet van een zondagse wandeling! Wil je je conditie verbeteren en spieren trainen? Met een crosstrainer train je het hele lichaam!

De voordelen van een crosstrainer schud je natuurlijk zo uit je mouw. Geen duur abonnement bij de sportschool, maar een eenmalige duurzame investering. Geen geklungel met allerlei apparaten, maar één apparaat die je binnen de kortste keren door en door kent . Geen ogen die op je gericht zijn, maar misschien wel jouw ogen gericht op je favoriete film of serie. Tijdens jouw intensieve work-out houdt jouw nieuwe beste vriend de tijd, snelheid en calorieverbruik bij. Weer een stapje dichterbij het behalen van jouw doelen.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

2 Reacties

  • Helemaal mee eens! Dit is nog wel het belangrijkste onderdeel van afvallen. Gewoon zorgen dat je altijd in beweging blijft. Ik ben inmiddels fan van deze blog btw 😉

    23 Mar 2013 07:21
  • Zeer herkenbaar dat gehannes met fitnes apparaten. Sowieso val ik met mijn lichaam al snel op tussen de mensen die drie keer per week naar de sportschool gaan.

    22 Apr 2013 14:57

Plaats uw reactie