Stoelendans

Tuinfeestjes

Met een grote (schoon)familie is het bij elke verjaardag of festiviteit weer een ware stoelendans. Neem jij je tuinstoelen mee, en pak jij de opklapstoeltjes van boven. Een ware volksverhuizing neemt plaats voordat het feest kan beginnen. Op zoek naar een betere oplossing kwam ik op fonq.nl de volgende oplossingen tegen. De Dante stoel of de iets chiquer qua stijl de Lama stoel.

Bijzetstoelen, comfortabel met leuning en niet al te duur. Zowel handig in de tuin als binnenshuis. Stapelbaar,  makkelijk afneembaar en regenbestendig. Toch blijft het wel een gesjouw. Maar gelukkig bladerde ik wat verder en zag dé oplossing. De Beach7 Airlounge .Hoe gezellig is dat met 15 man naast elkaar chillen, geen geschuif met stoelen. Er zit zelfs een tafel bij. De loungeset wordt geleverd met pomp. Even opblazen en hopla het geheel staat waar je hem wilt hebben. Zowel binnen als buiten een feestje met deze beach lounge set. En een glas rode wijn omstoten op dit bankstel is ook niet erg. Zo met een doekje af te vegen. Let wel op de Loungeset is momenteel niet op voorraad, de levertijd is ongeveer 120 dagen!

                                                    

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie