Tafeltje-dekje

Met glans

Ik heb een verzameltik, niet zomaar eentje. Ik verzamel bestek. Ja echt belachelijk hè, want je kan maar met één bestek tegelijk eten. Vroeger vond ik het raar dat we thuis op zon- en feestdagen van andere borden aten dan doordeweeks. Nu doe ik min of meer hetzelfde. Ik vind het namelijk heel leuk om als ik eters heb, de tafel  te dekken in een kleurthema die past bij het eten.

Bijvoorbeeld als ik asperges met zalm en roomsaus maak, zit ik in een kleurschakering van ecru, wit en roze. Mijn tafelkleed, servetten en dus het bestek stem ik overeen met deze tinten. Oriënterend op nieuwe hebbedingetjes kwam ik bij fonq.nl  deze 24-delige bestekcassette tegen. Een schot in de roos.

En zeg nu zelf hoe mooi de kleuren passen bij mijn asperges en mijn dessert van vanille- en kaneelijs met sinaasappelsaus!

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie