Terug van weggeweest: letterbakken

Vroeger hadden mijn ouders altijd een letterbak hangen met allemaal leuke kleine snuisterijen erin. Uren kon ik ernaar kijken. Er stonden voornamelijk kleine beeldjes in, die voor mijn ouders een betekenis hadden. Voor mij was het altijd duidelijk: als ik groot ben, heb ik ook een letterbak. Maar niks was minder waar. Toen ik eenmaal op mezelf ging wonen, waren letterbakken niet meer in de “mode”.

Tegenwoordig zie je weer veel letterbakken in de winkels en in de woonbladen. Terug van weg geweest! In allerlei vormen en maten zijn ze te koop. Het is leuk om de kinderkamer mee aan te kleden, al vind ik het wel voornamelijk leuk voor meisjes. Soms vind ik het weleens jammer dat ik geen dochter heb. Dan hadden we haar slaapkamer leuk kunnen maken met allemaal roze spulletjes en natuurlijk de letterbak. Kleine knuffels en beeldjes erin en wat dacht je van fotolijstjes of schilderijtjes? Leuk! Met jongens heb je dat toch minder, zij willen stoere dingen op hun kamer…

Maar er zijn ook leuke letterbakken voor in de woonkamer of in de ouderslaapkamer. Wat dacht je van de Lief! Letterbak? Of de VTwonen Kids Letterbak XL? De Lief! Letterbak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en heeft een mooie “schilderijlijst”. Je hangt hem ook op alsof het een schilderij is. Een beetje nostalgisch. De VTwonen Kids Letterbak XL heeft een strakker design. Hij is wel 110cm hoog en 93cm breed. Genoeg ruimte voor die leuke accessoires!

Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar strak. Ik geloof dat ik de Vtwonen Kids Letterbak XL op mijn verlanglijstje zet voor mijn verjaardag….

Geschreven door: Mijn naam is Susan Nijholt en eigenaar van Yoema (web)redactie en marketing. Sinds 1 oktober 2012 ben ik één van de gastbloggers van de fonq.nl blog. Ik heb 2 kinderen, Jorn van 7 jaar en Yens van 3 jaar.

Plaats uw reactie