V8 Hot Rod Grill

Met de vlam in pijp..

WAARSCHUWING! Deze grill is alleen geschikt voor echte daredevils! Wie deze barbecue durft aan te steken, start het barbecuefestijn vol gas. Ronkende motoren en rokende uitlaten maken deze barbecue tot een sensatie.

Elke stoere man komt volledig tot zijn recht, wanneer hij hamburgers bakt op dit unieke exemplaar. De V8 Hot Rod Grill is een professionele barbecue, met een motorblok op ware grootte. Het is zelfs de enige goedgekeurde grill op ware grootte die in Europa te koop is.

V8 Hot Rod grill:
• Met 2 krachtige RVS branders
• Elektronische ontsteking
• Geschikt voor propaan-, butaan- en LPG-gas
• Inclusief bijpassende beschermhoes

Heren, start uw motoren? Klaar voor de start, af! Het barbecueseizoen is begonnen, wie durft het aan met de V8 Hot Rod Grill?

 

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

1 reactie

  • Schaars zegt:

    Wauw wat een ding! Zou er graag een hebben!

    06 Jun 2013 16:46

Plaats uw reactie