Vaderdag

Zondag 16 juni is het weer zover: Vaderdag! Alle vaders worden weer in het zonnetje gezet door hun kinderen. Eigenlijk is Vaderdag het leukste als je jonge kinderen hebt. Op school, kinderdagverblijf of crèche worden leuke knutselwerkjes gemaakt. Die zijn toch veel leuker dan de cadeaus? Maar toch hoort een cadeau bij ons thuis er ook bij! Samen met de kinderen doe ik mijn best iets leuks voor “papa” te vinden. Maar dat is nog best een moeilijke opgave!

Een cadeau voor Vaderdag moet naar mijn inzien niet duur zijn. Dure cadeaus zijn leuk voor verjaardagen maar overdreven voor Vaderdag. Op zoek dus naar een geschikt cadeau. Samen met de kinderen ga ik op de site van fonq.nl kijken. Het leuke van deze site is dat je met de Giftfinder kan selecteren wat voor type man de “papa” is en dan kan je ook nog selecteren op wat voor categorie je wil zoeken. Helemaal leuk! Er komen meteen veel cadeau-ideeën tevoorschijn. Ook de prijscategorie kan je aangeven, dus voor ieder wat wils!

Ik heb twee kinderen, dus er moeten ook twee cadeautjes uitgezocht worden. Ik moet ze nog uitzoeken, maar dat is geen probleem. Als het artikel op voorraad is bij fonq.nl heb je het de volgende dag al in huis! De jongens mogen kiezen. Iets voor de barbecue of toch maar iets voor het sporten? Ik ben benieuwd waar ze “papa” blij mee gaan maken!

Geschreven door: Mijn naam is Susan Nijholt en eigenaar van Yoema (web)redactie en marketing. Sinds 1 oktober 2012 ben ik één van de gastbloggers van de fonq.nl blog. Ik heb 2 kinderen, Jorn van 7 jaar en Yens van 3 jaar.

Plaats uw reactie