Velda Trendy Pond

De oase van rust

Water creëert rust! Denk maar eens aan een uitgestrekte vlakte waar een prachtige oase in de verte opdoemt, of een kabbelend beekje die langs je kampeerplek stroomt. Je komt onmiddellijk weer tot jezelf.

Om water in de tuin te hebben, bijvoorbeeld in de vorm van een leuke vijver, lijkt het al snel alsof je flink wat vierkante meters nodig hebt. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om die oase van rust de tuin in de halen. Sterker nog, je hebt geen eens een tuin nodig! Een dakterras, balkon en zelfs géén tuin is voldoende. De Velda Trendy Pond is namelijk geschikt om zowel indoor als outdoor te gebruiken. Een slim ontwerp, die je in een handomdraai neerzet.

De Velda Trendy Pond past perfect in elk interieur, de sfeervolle vijverzakken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Vul de vijver met water en planten  en er ontstaat direct een geweldige sfeer. Leuk om te combineren met kleuren!

                                        

  

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie