Product reviews in een fonq.nl jasje

We hebben al enige tijd youtube video’s gekoppeld aan onze producten. Dit doen we om u, naast de teksten en afbeeldingen, zoveel mogelijk informatie te geven over onze producten. Het product wordt gedraaid, soms in elkaar gezet en alle onderdelen worden kort besproken. Sinds kort hebben we onze product video’s in een fonq.nl jasje gestoken.

De video´s staan in het fonq.nl youtube kanaal, maar ook op onze productpagina´s. Als we een video hebben voor een product staat er een oranje icoontje in de product afbeelding, dit ziet er zo uit:

De video’s zelf zijn natuurlijk geheel in de fonq.nl huisstijl opgenomen. We hebben hiervoor een regisseur in dienst genomen en onze eigen productspecialisten, die onze producten van binnen en van buiten kennen, reviewen het product. Op deze manier gaan we weer een stap vooruit in onze passie voor producten en hopen we uw verwachtingen nog meer waar te maken. Bekijk als voorbeeld eens hoe fonq.nl collega Afzal je meer vertelt over de Weber One Touch Premium:

 

Van welk  product zou jij graag een filmpje zien? Zet een link naar het product met reden in een reactie op deze post. Wij verloten op vrijdag 26 augustus 2x een fonq.nl giftcard ter waarde van €35,- onder alle inzendingen.

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

34 Reacties

  • Reinier zegt:

    Ik ben wel benieuwd naar het videoreview over het Philips Strijksysteem GC8320!

    26 Aug 2011 09:05
  • zoschoen zegt:

    Weber is echt HET merk voor je BBQ :-)! We hebben er zelf ook één en willen echt niet anders meer… echt een aanrader ;-)!

    26 Aug 2011 09:05
  • Ingeborg zegt:

    http://www.fonq.nl/product/magneet-sleutelhouder/23414/

    Ik zou wel graag een filmpje van bovenstaande magneet-sleutelhouder willen zien. Niet moeilijk om te monteren o.i.d, maar de reden is dat ik bij dit soort leuke dingen altijd toch of het echt zo goed werkt: blijft een sleutelbos ECHT hangen op die manier?
    Dat zou ik dus wel in een filmpje willen zien!
    En als ik de giftcard dan win, dan bestel ik het snel 🙂

    26 Aug 2011 09:10
  • Ik Zou graag willen zien hoe je de DirtDevil handy duo kunt gebruiken en hoe je de bak schoonmaakt zonder zak erin?

    26 Aug 2011 09:11
  • Linda zegt:

    http://www.krups-by-fonq.nl/product/krups-kp5009-dolce-gusto-circolo/38704/

    Omdat ik graag wil zien of dit mooie apparaat echt zo eenvoudig in gebruik is.

    26 Aug 2011 09:16
  • Toen wij de Weber Brikettenstarterset kochten bij fonq.nl, heben wij op You Tube een filmpje opgezocht over hoe het werkte. Als dat gelijk bij jullie product te zien is, is dat wel heel makkelijk!

    26 Aug 2011 09:26
  • Anja zegt:

    Ik zou graag een filmpje zien van de BK slowcooker: http://www.fonq.nl/product/bk-slowcooker/30106/. Heb er een tijdje geleden eentje gekregen, maar weet niet goed wat ik er mee aan moet, hoe te gebruiken en waar het het meest geschikt voor is. Is waarschijnlijk een kwestie van uitproberen, maar op de één of andere manier kom ik daar niet toe. Een filmpje zou me erg helpen om dit ongetwijfeld geweldige product, te gaan gebruiken. Retweetje de wereld ingestuurd net!

    26 Aug 2011 09:27
  • Tefal Multicooker ActiFry Family

    http://www.friteuseshop.nl/product/tefal-actifry-family-ah9000/33243/

    de kinderen en ik zijn hier dol op patat maar teveel vet is natuurlijk niet altijd even gezond. daarom ben ik ook erg benieuwd naar de preciese werking van deze actifry want 50 procent minder vet is natuurlijk niet slecht 😛

    26 Aug 2011 09:35
  • Ik zou graag een videoreview wille zien van het Bosch PES55 Fijnspuitsysteem. Ben een fervent klusser, maar verven is niet mijn sterkste punt. Het kost veel tijd en is nooit naar mijn zin. Ik wil wel eens zien of dit product echt zo werkt als het omschreven wordt. Het zou me een hoop tijd besparen en het mijn verfwerk zou altijd goed zijn. Geen frustraties meer achteraf

    26 Aug 2011 09:43
  • Suzanna zegt:

    http://www.afvalemmershop.nl/product/simplehuman-rectangular-deluxe-38-l-mat-fpp/19884/

    Leuk! Zouden jullie een filmpje kunnen maken van de SimpleHuman afvalbak en laten zien hoe hij precies werkt? Deze stoer uitziende Bak(ken) zijn – zelfs heel fijn in de aanbieding – best wel aan de prijs en ik zou graag willen weten of deze SimpleHuman wel écht vingerafdrukvrij, simpel, degelijk en zo handig etc. in gebruik is…
    http://www.afvalemmershop.nl/product/simplehuman-rectangular-deluxe-38-l-mat-fpp/19884/

    26 Aug 2011 10:05
  • mondolk zegt:

    Nou het weer nog en dan kan het met deze bbq niet meer mis

    26 Aug 2011 10:35
  • Lekker barbeknoeien met een Weber. Nu alleen nog goed weer.

    26 Aug 2011 10:40
  • Aysegul zegt:

    Wat ik graag in een review filmpje zou willen zien op Fonq, is de Zoku Quick Pop ijsmaker.

    26 Aug 2011 11:56
  • marja zegt:

    Ik zou dit product wel eens in een video willen zien: http://www.fonq.nl/product/magimix-foodprocessor-5200/13822/
    Zeker voor zo’n aankoop zou het handig zijn als je alle mogelijkheden en gebruiksgemak eerst kan bekijken en dan ook nog op het moment dat het jezelf uitkomt.

    26 Aug 2011 12:05
  • Carola zegt:

    http://www.fonq.nl/product/umbra-wanddecoratie-vlinders/35310/

    Deze zou ik graag willen zien voordat ik deze aankoop, hoe fladderen en dansen ze op je muur, heb je genoeg vlinders voor een muur of wil je toch twee verpakkingen afnemen.

    Kortom ben ik zeer benieuwd hoe deze leuke vlinders kunnen dansen en kunnen blijven hangen zonder dat dit opvalt. tevens wat zijn de “gebruiksporen” als je ze verwijderd.

    26 Aug 2011 12:48
  • Wendy zegt:

    Ik heb zelf een Weber en ben er erg tevreden over!
    Is zun geld zeker waard! En inderdaad, nu alleen het weer nog!

    26 Aug 2011 13:24
  • Anita zegt:

    http://www.fonq.nl/product/madison-madera-vrijhangend/36735/

    Zodra onze tuin opnieuw is aangelegd willen we graag onder zo’n parasol kunnen genieten van het mooie weer. Ben benieuwd naar het opzetten, uitklappen en eventueel verplaatsen van zo’n parasol.

    26 Aug 2011 13:30
  • IK zou graag van het volgende product een filmpje zien:
    http://www.fonq.nl/product/montiss-ijsmachine/26960/

    Dan krijg ik een idee hoe het maken van heerlijk ijs in zijn werk gaan met deze fantastische machine.

    26 Aug 2011 13:37
  • Aysegul zegt:

    Vergeet ik mijn link erbij te zetten… http://www.fonq.nl/product/zoku-quick-pop-ijsmaker/39055/ deze dus 🙂 Wat ik graag in een review filmpje zou willen zien op Fonq, is de Zoku Quick Pop ijsmaker.

    26 Aug 2011 13:57
  • http://www.princesswebshop.nl/product/princess-blender-keukenmachine-pro/37853/

    Hier zou ik graag een filmpje van willen zien.
    Misschien is dit namelijk wat voor mij

    26 Aug 2011 14:10
  • sandra zegt:

    Ik zou graag een filmpje willen zien over de ijsmachine.
    http://www.fonq.nl/product/montiss-ijsmachine/26960/

    26 Aug 2011 14:12
  • rilana zegt:

    De slowcooker zou ik graag willen zien, ik heb inmiddels al een actifry en dat werk al een trein. ben nu erg benieuwd hier naar!
    http://www.fonq.nl/product/bk-slowcooker/30106/.

    26 Aug 2011 14:12
  • Hoi
    Ik wou graag een review filmpje zien over de http://www.fonq.nl/product/dirt-devil-auto-clean/36638/
    Wij hebben altijd de discussie thuis wie de auto uitzuigt.. als hier nou een filmpje van was, dat het echt met gemak kan.. dan is het misschien dan wel zo dat we ruzie krijgen wie de auto mag uitzuigen!! 🙂
    Groetjes Jose

    26 Aug 2011 14:17
  • Marianne zegt:

    http://www.princesswebshop.nl/product/princess-caffe-italiano-one-touch/37835/ van deze super koffiezetmachine zou ik graag een video zien, om te zien of er echt EN koffiepads EN filterkoffie inkan, en hoe dat dan werkt, dat lijkt me werkelijk superhandig!!

    26 Aug 2011 14:26
  • Ge-retweed en ik zou graag meer productinformatie willen over de Vacu Vin gebruiksmogelijkheden want ik heb er nog nooit van gehoord en het lijkt mij super handig.

    26 Aug 2011 14:26
  • Sara zegt:

    Deze fotorail vind ik heel mooi, maar ik vraag me af of hij ook door iemand die neet heel handig is, in elkaar te zetten is…Daarom zou ik er graag een filmpje van willen zien.

    http://www.q-rail.com/informatie/foto_gallery/

    26 Aug 2011 14:28
  • Graag zou ik een video willen zien van de stoere Dirt Devil Auto Clean http://www.fonq.nl/product/dirt-devil-auto-clean/36638/
    Ziet er best handzaam uit maar ook ingewikkeld. Mijn auto kan wel een goede stofzuiger gebruiken.

    26 Aug 2011 14:37
  • Mijn moeder heeft ook zo’n bbq, zijn ze erg tevreden over! Ze heeft er nog nooit problemen mee gehad ! Gezellig bij goed weer met de hele family.
    Volg al lang op twitter! xNadiaBbii

    26 Aug 2011 14:43
  • Sandra zegt:

    Ik zou wel graag een filmpje willen zien van de fotoboom: http://www.fonq.nl/product/umbra-fotofalls-multi/29349/
    Ik ben benieuwd of ie echt mooi blijft staan en hoe stevig dit dan is. Mijn ervaring met fotoknijpdingen is dat die omkukelen 🙂

    26 Aug 2011 14:47
  • http://www.fonq.nl/product/contrast-dekbedovertrek-140-200-220-cm/30878/

    Dit vind ik een erg mooi bedovertrek! Dus wil best zien in een filmpje hoe deze op een bed staat, in een designkamer ofzo. Lijkt me wel leuk!

    26 Aug 2011 15:01
  • Meike zegt:

    En de winnaars van de #fonqyfriday zijn:

    Carola (wanddecoratie Vlinders) en Superjoseetje (Dirt Devil Auto Clean).

    Mail jullie adresgegevens even naar socialmedia(a)fonq.nl, wij versturen jullie dan de giftcards.

    Iedereen bedankt voor het reageren! Volgende week is er weer een #fonqyfriday & natuurlijk gaan wij elke week nieuwe video reviews toevoegen!

    26 Aug 2011 16:21
  • Suzanna zegt:

    Gefeliciteerd meiden! Fonq bedankt voor de #fonqfriday. Altijd leuk en een beetje spannend 🙂

    26 Aug 2011 16:30
  • rilana zegt:

    proficiat, leuk hoor geniet van de giftcard!

    26 Aug 2011 16:47
  • Naam zegt:

    Gefeliciteerd met jullie giftcard. Jullie zullen vast wat moois kunnen vinden (keus genoeg, denken wij zo) ;-)!

    26 Aug 2011 17:50

Plaats uw reactie