Vogeltje wat zing je vroeg

Niet alleen leuke decoratie!

Ik ben volop bezig in mijn tuinhuis. Heerlijk de ramen open, vogels die fluiten en de tuin prachtig in bloei. Toch kom ik van alles tekort. Nu merkte ik weer dat een kapstok best handig zou zijn. Maar zeg nu zelf, een kapstok in een tuinhuis, wat klopt hier niet? Haken zouden beter tot zijn recht komen. Maar ondertussen weten jullie ook wel dat ik daar niet zomaar genoegen meeneem.  Dus ging ik maar weer kijken wat ze bij fonq.nl voor leuke gadgets hebben. Hier vond ik deze te leuke kapstokhaken. De Qualy vogel set. Ze gaan per setje van twee en zijn zowel in het groen/bruin als in het uni wit te verkrijgen. Ik kies de fris groene versie. En het staat echt geweldig decoratief en bovendien super handig voor de jassen.

Geschreven door: Mijn naam is Nickel Didde, ik ben al meer dan 20 jaar freelance modestyliste. Sinds 2009 heb ik mijn eigen stylinginstituut, www.classofstyle.com waar ik samen met wat gastdocenten cursisten opleidt tot personal shopper, of mediastylist.

Plaats uw reactie