Welk product past bij jouw zomer?

Een paar weken geleden vroegen wij via onze zomervakantie-poll naar jouw vakantiebestemming van deze zomer. Velen van jullie trekken deze zomer naar een zonnige bestemming in Europa, maar ook een groot deel gaf aan deze zomer niet op vakantie te gaan.

Om iedereen inspiratie te bieden, of je nou op vakantie gaat of thuis blijft, hebben wij voor jou de leukste en handigste producten samengesteld. Begin bovenaan en vind uit welk product bij jouw zomerplanning past en je deze zomer absoluut niet mag missen!

Beleef overal het vakantie gevoel

Bekijk hier alle producten op het rijtje. 

Fonq.nl wenst jou een fonquelende zomer! 

Tip 1 Tip 2 Tip 3 Tip 4 Tip 5 Tip 6 Tip 7 Tip 8 Tip 9 Tip 10 Tip 11 Tip 12 Tip 13 fonq.nl

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

1 reactie

  • Mark zegt:

    Prachtig gevisualiseerd!

    06 Feb 2017 17:25

Plaats uw reactie