Xala Kweekkas Biosphere

Het is weer tijd om te kweken

Het is weer tijd om je groene vingers uit je warme winterwanten te toveren. Voor iedere tuin, balkon of dakterras is een kweekkas een enorme aanwinst. Niet iedereen beschikt over een aantal hectare grond, maar dat is ook helemaal niet nodig. Kweekkassen zijn er in allerlei vormen en maten. Wie eenmaal begint met tuinieren in een kas, weet van geen ophouden meer.

De keuze van het soort kweekkas, hangt natuurlijk in eerste instantie af van je beschikbare ruimte. Maar voor de moderne kweekkas van Xala heeft iedereen wel een plekje vrij. Deze kweekkas is 30 cm hoog en heeft een doorsnede van 18 cm, een perfect formaat voor het kweken van zaden en kruiden. De ventilatieklep in de vorm van het merklogo, zorgt voor verse lucht. Het ontwerp van de Xala kweekkas Biosphere is geïnspireerd op de geodetische koepel die werd gebouwd als paviljoen voor de Wereld Expo.

Bang dat het je ontbreekt aan groene vingers? Het zelf kweken van kruiden is makkelijker dan je denkt. De kweekkas doet het meeste werk en jij profiteert van heerlijke verse kruiden bij ieder gerecht. De kas kan ook prima in de keuken staan, dan staan je kruiden altijd binnen handbereik tijdens het kokkerellen.

De Xala kweekkas Biosphere is in vier kleuren verkrijgbaar en te bestellen op www.fonq.nl, prijs vanaf € 23,95

Geschreven door: fonQ is het verrassende en inspirerende warenhuis met ruim 60.000 mooie producten op het gebied van wonen, koken en lifestyle. Of je nu op zoek bent naar de finishing touch voor jouw interieur, een handig keukenhulpje of een unieke gadget als cadeautje voor jezelf: vind jouw mooi bij fonQ! Het webwarenhuis is uitgeroepen tot beste webwinkel in de categorie 'Wonen & Tuin' tijdens de Thuiswinkel Awards 2016. Ook tijdens de ABN AMRO Webshop Awards 2016-2017 en 2017-2018 is fonQ verkozen tot beste webshop in wonen.

Plaats uw reactie